پیام رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز به مناسبت آغاز هفتۀ دولت و روز کارمند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در پیام دکتر علی‌محمد آخوندعلی، آمده است:

همۀ دولت‌ها در نظام جمهوری اسلامی، ازآن‌جهت که برآمده از متن مردم و به پشتوانۀ حمایت‌های مستقیم ملت، شأن و جایگاه یافته‌اند، هدف اصلی و آرمانی خود را در خدمت‌گزاری صادق به جامعه خلاصه می‌کنند. دولت شهید رجایی نماد و اسوه‌ای از خدمت صادقانه برای کشور بر اساس اصل ایمان، اخلاص، فداکاری و مظهر دولتی پایبند به مبانی  انقلاب و اصول بنیادین نظام اسلامی و بایسته به ارزش‌ها و   نظام مردم‌سالاری دینی بوده است. از همین رو، روز شهادت شهیدان رجایی و باهنر به نام هفتۀ دولت نام‌گذاری شده است. این نماد درحقیقت در همۀ دولت‌های بعد به‌عنوان الگویی موفق از خدمتگزاری در دولت‌ها، مورد تمسک و نگاه همۀ دولتمردان بوده و در پایبندی به حرکت و اصول آن اهتمام شده است. با گرامی داشت یاد و خاطرۀ آن راست قامتان راه خدمت، خدمت‌گزاران شهید در دولت سیزدهم، به‌ویژه شهید جمهور دکتر سیدابراهیم رئیسی، هفتۀ دولت که در سال ۱۴۰۳ مصادف با تشکیل دولت چهاردهم است را به همۀ دولتمردان تازه‌نفس تبریک عرض می‌نمایم. روز چهارم شهریور نیز که به‌عنوان روز کارمند نام‌گذاری شده، در واقع دریچه‌ای برای ارج نهادن به تعهد و وفاداری همۀ کارمندان در ذیل ساختار نهاد دولت است. با ارج نهادن به تلاش و همت همۀ کارکنان سخت‌کوش و ساعی دانشگاه و تبریک ایام هفتۀ دولت به همۀ آن‌ها، سعادت و توفیق آنان برای عرصۀ علم را از درگاه خداوند علیم خواستارم.