برگزاری پنجمین دوره مسابقه ماراتن برنامه‌نویسی موبایل کشور در دانشگاه شهید چمران اهواز

مدیر مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه شهید چمران اهواز از برگزاری پنجمین دوره مسابقه ماراتن برنامه‌نویسی موبایل کشور در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر محمدجواد رشتی با اشاره به همکاری دانشگاه صنعتی شریف در برگزاری این مسابقه، گفت: پنجمین دوره مسابقه ماراتن برنامه‌نویسی موبایل کشور 5 تا 7 بهمن‌ماه امسال پنج‌شنبه و جمعه این هفته با حضور 105 دانشجو از دانشگاه‌های سراسر کشور، برگزار می‌گردد.

وی افزود: این مسابقه در سالن شهید تندگویان برگزار می‌شود و پس‌ازآن افراد و تیم‌های شرکت‌کننده بعد از اعلام موضوع باید ایده‌های خود را به برنامه موبایل تبدیل نمایند؛ در انتها پس از داوری‌های انجام‌شده 10 تیم برتر از سوی داوران انتخاب می‌شوند.

گفتنی است آیین اختتامیه این مسابقه نیز روز شنبه 7 بهمن‌ماه ساعت 13 در تالار دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار می‌شود که در این آیین برگزیدگان به‌اختصار به معرفی برنامه‌های خود می‌پردازند.