حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در زیست‌بوم فناوری کشور

اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، با شرکت در تور فناوری دانشگاه صنعتی شریف، از زیست‌بوم فناوری کشور و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی، دیدن کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این تور فناوری یک‌روزه، اعضای هیئت علمی این دانشگاه در مجتمع خدمات فناوری شریف، فب‌لب (فضای کار اشتراکی در زمینه‌های ساخت دیجیتال و غیردیجیتال) شریف، مجتمع باکس، بایوتک، برخی پژوهشکده‌های سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و شرکت‌های مستقر در پارک بین‌الملل جمهوری اسلامی ایران واقع در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، حضور یافته و با ظرفیت‌ها و ساختارهای موجود در این سازمان‌ها آشنا شدند.

این بازدید در راستای سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌منظور آشنایی متخصصان و نخبگان دانشگاهی با زیست‌بوم فناوری کشور و استفاده از ظرفیت و توانمندی اعضای هیئت علمی فناور، رفع نیاز و چالش‌های فناورانه موجود در کشور انجام شد.

گفتنی است، تور فناوری دانشگاه صنعتی شریف، با همکاری و حمایت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و در راستای سیاست‌ها و برنامه‌های این معاونت، در خصوص برگزاری تورهای فناوری و توسعۀ زیست‌بوم فناوری برگزار شده است.