لزوم توجه به مسائل و مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر در تدوین برنامه‌های آموزشی عالی

لزوم توجه به مسائل و مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر در تدوین برنامه‌های آموزشی عالی


دکتر آخوندعلی تأکید کرد:

لزوم توجه به مسائل و مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر در تدوین برنامه‌های آموزشی عالی

 

در دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان با سرپرست دانشگاه شهید چمرا اهواز وضعیت تحصیلی و مشکلات دانشجویان ایثارگر این دانشگاه بررسی شد.

دکتر علی‌محمد آخوندعلی سرپرست دانشگاه در این نشست که بعدازظهر روز گذشته ۳۰ بهمن‌ماه در سالن اجتماعات حوزه‌ی ریاست برگزار شد، گفت: شهدا و ایثارگران در جامعه‌ی اسلامی‌ از جایگاه والایی برخوردارند؛ ازاین‌رو لازم است که در خدمت‌رسانی به خانواده‌های این عزیزان و رفع دغدغه‌های آنان از هیچ تلاشی فروگذار نباشیم.

وی اظهار کرد: حل مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه را مسئولیتی مهم برای خود می‌دانیم و در چارچوب قوانین و آیین‌نامه‌های دانشگاه از آنان حمایت خواهم کرد.

وی بر لزوم پشتیبانی هرچه بیشتر دولت از ستادهای شاهد و ایثارگر برای پیشبرد برنامه‌های تدوین‌شده در دانشگاه‌ها تأکید کرد و ادامه داد: برای تأمین منابع مالی پرداخت شهریه‌ی دانشجویان شاهد و ایثارگر، اجرای مصوبات و آیین‌نامه‌های بالادستی ضروری است اما برای رفع مشکلات دانش‌آموختگان شاهد و ایثارگر، از جمله مسئله‌ی  استخدام آن‌ها، مدارک موقت این افراد را صادر خواهیم کرد و صدور مدرک نهایی منوط به تسویه‌حساب کامل بدهی‌های مربوطه از سوی بنیاد شهید و امور ایثاران خواهد بود که حتماً لازم است در موعد مقرر این کار انجام شود.

آخوندعلی، گفت: انتظار داریم در تدوین برنامه‌های حوزه‌ی آموزش عالی به مسائل و مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر به‌خصوص در حوزه‌ی امور رفاهی توجه بیشتری شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به برنامه‌های فرهنگی حوزه‌ی دانشجویان شاهد و ایثارگر، بیان کرد: در این بخش، کانون‌های بسیج دانشجویی دانشگاه برنامه‌های فرهنگی و زیارتی را برای این دانشجویان تدارک دیده‌اند که امیدواریم با برگزاری این برنامه‌ها بر تعمیق غنای هرچه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت افزوده شود.

عبدالرضا فرجیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان با بیان اینکه دانشجویان شاهد و ایثارگر در دو جبهه‌ی علمی و فرهنگی حضوری پربار دارند، افزود: خانواده‌های شاهد و ایثارگر یادگاران هشت سال دفاع مقدس هستند که در این سال‌ها توانسته‌اند از ارزش‌ها و آرمان‌ها شهیدان پاسداری کرده و این فرهنگ را به نسل جوان منتقل کنند.

وی تصریح کرد: وزارت‌خانه‌ها در ۲۷ بند از قانون حمایت از دانشجویان شاهد و ایثارگر مکلف به ارائه‌ی خدمات به افراد مشمول این قانون هستند و بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز مسئول پیگیری درخواست‌ها است.

فرجیان گفت: بنیاد شهید نهادی فرهنگی است و موظف است تمام بندهای این قانون را در وزارت‌خانه‌ها پیگیری کند؛ اما گاهی مشاهده می‌شود که بخش‌هایی از این قوانین اجرا نشده است.

گفتنی‌است این نشست با حضور دکتر رحیم پیغان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، سیدصدرالدین مرتضوی مدیر اداره‌ی امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز و جمعی از مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان و بنیاد شهید منطقه‌ی دو اهواز همراه بود.