اطلاعات و آمار و خدمات رایانه ای

واحد اطلاعات :

شرح وظایف

- فعال کردن بانک اطلاعاتی ایثار و طراحی و کنترل پورتال و ثبت اطلاعات و اخبار جدید

- جمع آوری کلیه اطلاعات لازم از دانشجویان تحت پوشش اعم از نوع سهمیه ، رشته ، مقطع تحصیلی (شبانه یا روزانه ) آدرس-تلفن و مشخصات کامل

-اعلام وضعیت دانشجویانی که مشکل حاد تحصیلی و یا معیشتی دارند

- جمع آوری اطلاعات مربوط به دانشجویان شهید دانشگاه و ایجاد فایل جدید برای آنها

- تهیه لیست دانشجویان شاهد و ایثارگر جهت استفاده بهینه دانشکده های مختلف ، اداره کل شاهد و ایثارگر ، بنیاد شهید و انقلاب اسلامی .

- تهیه لیست های مختلف اعم از اداره مالی ، بودجه جهت بررسی و برنامه ریزی در زمینه های مختلف .

- تهیه لیست دانشجویان شاهد و ایثارگر شبانه جهت تخفیف شهریه و روزانه جهت کمک هزینه تحصیلی

- تهیه لیست دانشجویان شاهد و ایثارگر ممتاز و ارتقایی

- تهیه لیست دانشجویان شاهد و ایثارگر مشروط

- تهیه لیست دانشجویان فارغ التحصیل

- تهیه آمارهای مختلف اعم از جنسیت- مقطع- دوره- سال ورودی- سهمیه- دانشکده- گروه و ... بطور مرتب و به روز

وضعیتهای تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل موارد زیر می باشد:

ممتاز

ارتقاء معدل

مشروط

عادی

قابل ذکر است این اطلاعات محرمانه بوده و در صورت نیاز جهت استفاده اساتید مشاور قابل رویت می باشند.

جدید الورود ها و فارغ التحصیلان

اسامی دانشجویان جدیدالورود  و فارغ التحصیلان هر ترم موجود می باشد و در ابتدای هر ترم و پایان هر ترم بررسی می گردند و در اختیار کارشناسان قرار می گیرند. .