تشکیل دبیرخانۀ کارگروه پژوهشی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان در دانشگاه شهید چمران اهواز

تشکیل دبیرخانۀ کارگروه پژوهشی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان در دانشگاه شهید چمران اهواز


تشکیل دبیرخانۀ کارگروه پژوهشی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان در دانشگاه شهید چمران اهواز

 

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: با تشکیل دبیرخانۀ کارگروه پژوهشی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان در دانشگاه شهید چمران اهواز، پژوهش‌های مرتبط با این حوزه گردآوری و در راستای کمک به حل مشکلات استان، در اختیار مسئولان اجرایی قرار می‌گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علیرضا کیاست، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در نشست هم‌اندیشی شورای مبارزه با مواد مخدر استان با حضور نمایندگان دانشگاه‌های منطقه 10 کشور که در سالن جلسات حوزۀ معاونت پژوهش و فناوری برگزار شد، گفت: دکتر آخوندعلی، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، ریاست شورای پژوهش مبارزه با مواد مخدر استان را برعهده دارد.

وی بیان کرد: به زودی در تارنمای دانشگاه شهید چمران اهواز بخشی به عنوان شورای پژوهش مبارزه با مواد مخدر راه‌اندازی می‌شود تا تمامی پژوهش‌های مرتبط با این حوزه به صورت الکترونیک بارگذاری و در دسترس باشد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: کمک به کاهش مصرف مواد مخدر به خصوص در میان جوانان را یکی از مسئولیت‌های اجتماعی دانشگاه می‌دانیم و دانشگاه در این حوزه از هیچ کمکی فروگذار نخواهد بود.

کیاست در خصوص قانون اختصاص یک درصد اعتبارات هزینه‌ای به پژوهش در دستگاه‌های اجرایی گفت: تا پیش از این اعتبارات این بخش در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تجمیع می‌شد، اما شیوه‌نامۀ جدید اجازه داده که سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی در خصوص هزینه کرد این اعتبارات تصمیم‌گیری کنند.

وی تأکید کرد: از محل بودجۀ مسئولیت‌های اجتماعی نیز می‌توان برای انجام پژوهش‌های حوزۀ مبارزه و کاهش مصرف مواد مخدر استفاده کرد.

مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعۀ دانشگاه شهید چمران اهواز نیز به مصوبات کمیتۀ پژوهش شورای مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: براساس مصوبات ستاد مبارزه به مواد مخدر استان خوزستان، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان رئیس کمیتۀ پژوهش این ستاد منصوب شده است.

دنه‌دزفولی، گفت: نشست‌های این کمیته در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شده و مقرر گردید جلسات کارگروه با حضور نماینده‌های دانشگاه‌های استان به صورت ماهانه برگزار شود. همچنین پژوهش‌های انجام شده در مراکز آموزش عالی استان به صورت فصلی، گردآوری می‌شود.

وی استفاده از ظرفیت تشکل‌های دانشجویی را یکی از راهکارهای کمک به کاهش مصرف مواد مخدر در دانشگاه‌ها دانست و گفت: در نشست کمیتۀ پژوهش دانشگاه موضوع تشکیل «مرکز تحقیقات علوم رفتاری و آسیب‌های اجتماعی» در دانشگاه بررسی شد. همچنین در این نشست، درباره ایجاد واحدی با این عنوان در مرکز «علوم رفتاری» دانشگاه بحث و گفت‌وگو شد.

دکتر دنه‌دزفولی در این نشست از تشکیل بانک اطلاعاتی محققان حوزۀ مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان خبر داد و افزود: همچنین مکاتباتی نیز با صنایع و دستگاه‌های اجرایی استان انجام شده تا نیازها احصا شود؛ تاکنون استانداری و اتاق اصناف استان نیازهای پژوهشی خود را در حوزه کاهش مصرف مواد مخدر، اعلام کرده‌اند.

گفتنی است در این نشست اعضای کارگروه به بیان نظرات خود پیرامون کاهش مصرف مواد مخدر پرداختند و گزارشی از برنامه‌های برگزار شده در دانشگاه‌های استان ارائه دادند.

 

summary-address :