آشنایی با قوانین بین‌الملل در حوزۀ پژوهش از اهمیت بسیاری برخوردار است

آشنایی با قوانین بین‌الملل در حوزۀ پژوهش از اهمیت بسیاری برخوردار است


رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان:

آشنایی با قوانین بین‌الملل در حوزۀ پژوهش از اهمیت بسیاری برخوردار است

 

 

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان، تأکید کرد: آشنایی با قوانین بین‌الملل از اهمیت بسیاری برخوردار است و اگر بتوانیم پژوهشگران را با این موضوعات آشنا کنیم، پژوهش‌های پاک مورد تایید مراجع بین‌المللی قرار گرفته و مرتبۀ دانشگاه‌ها ارتقا خواهد یافت.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر مهرداد نیکو، در کنگرۀ «پژوهش پاک» که ششم آذرماه در تالار اجتماعات فردوسی دانشکدۀ ادبیات و علوم انسانی برگزار شد، بیان کرد: پژوهش پاک از نهادهای آموزشی، مدرسه و دانشگاه شکل می‌گیرد. در فرهنگ عمومی، کارهایی که مکرر انجام می‌دهیم منشأ آن نهادهای آموزشی است که در آن پرورش یافته‌ایم.

دکتر مهرداد نیکو، گفت: پژوهش پاک عنوان بسیار مهمی است و منشأ این اقدام، دانشگاه است. در حوزۀ پژوهش ممکن است انحرافاتی نیز وجود داشته باشد و در گذر زمان شکل آن تغییر کرده باشد. در حال حاضر باید نهادینه شود که از هوش مصنوعی و تکنولوژی، به خوبی استفاده شود. تفاوت جوامع در این است که از این فرصت‌ها به چه صورت استفاده می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان، عنوان کرد: در بسیاری از مواقع پژوهشگر قصد انجام تخلف را ندارد؛ ولی از تکنولوژی‌هایی استفاده‌ای می‌کند که براساس قوانین بین‌المللی خطا محسوب می‌شود؛ برخی از انحرافات به دلیل ناآگاهی است.

نیکو تأکید کرد: آشنایی با قوانین بین‌المللی از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ بنابراین اگر بتوانیم پژوهشگران را با این موضوعات آشنا کنیم، پژوهش‌های سالم مورد تایید مراجع بین‌المللی قرار گرفته و مرتبۀ دانشگاه‌ها ارتقا خواهد یافت.

گفتنی است، دانشگاه شهید چمران اهواز، ششم و هفتم آذرماه امسال میزبان برگزاری نخستین کنگرۀ ملی «پژوهش پاک» است.

برای کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ برگزاری این کنگره می‌توانید به نشانی https://nccr.scu.ac.ir/fa/ مراجعه کنید.

 

summary-address :