بازدید هیئت نظارت استان از برخی مراکز آموزشی

کارگروه هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان خوزستان از مرکز پیام نور سوسنگرد بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر مجتبی لبیب‌زاده، عضو کارگروه تخصصی هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان،  دکتر امیر علی یان، عضو هیئت نظارت استان و نمایندۀ دانشگاه پیام نور استان و مجتبی پورحمزه، کارشناس دبیرخانۀ هیئت نظارت و ارزیابی استان خوزستان در این بازدید، حضور داشتند.

*بازدید از دانشکدۀ نفت آبادان

کارگروه هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان خوزستان، از دانشکدۀ نفت آبادان بازدید کردند.

این بازدید با حضور دکتر سیدمحمد موسوی، عضو کارگروه تخصصی هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان،  دکتر بیتا ارچنگی، عضو هیئت نظارت استان و الهام وزیری، کارشناس همکار دبیرخانۀ هیئت نظارت و ارزیابی استان خوزستان انجام شد.

*بازدید از مرکز علمی کاربردی استقلال خوزستان

کارگروه هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان خوزستان از مرکز علمی کاربردی استقلال خوزستان بازدید کردند.

در این بازدید دکتر محمد شفیعی، عضو کارگروه تخصصی هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان، دکتر دانا اسحاق هارونی، نمایندۀ دانشگاه علمی کاربردی استان بکتاش حسینی زاد کارشناس همکار دبیرخانه هیأت نظارت و ارزیابی استان خوزستان حضور داشتند.

گفتنی است، اعضای کارگروه از محل استقرار، ساختمان ها، تجهیزات، امکانات و... این مرکز بازدید کردند. نتیجه این بازدید بعد از تکمیل مدارک، مستندات و گزارشات ارائه شده توسط کارگروه و پس از بررسی در کارگروه تخصصی و هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان به مرکز نظارت وزارت علوم تحقیقات و فناوری  ارسال می‌شود.

ش