برگزاری مسابقۀ ورزشی داژبال در دانشگاه شهید چمران اهواز

دانشگاه شهید چمران اهواز در آستانۀ فرارسیدن دهۀ مبارک فجر، میزبان برگزاری مسابقۀ ورزشی «داژبال»، ویژۀ بانوان شاغل دستگاه‌های اجرایی استان خوزستان بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، معاونت فرهنگی و اجتماعی، معاونت دانشجویی، دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه و دانشکدۀ علوم ورزشی، برگزاری این دوره از مسابقات را برعهده داشتند.

در این رویداد فرهنگی ورزشی، تیم‌هایی از دانشگاه شهید چمران اهواز، سازمان آب و برق استان خوزستان، اداره کل تربیت بدنی استان و شرکت برق منطقه‌ای استان، حضور داشتند.

گفتنی است، تیم اداره کل تربیت بدنی استان در رقابت پایانی با دانشگاه شهید چمران اهواز، مقام نخست را از آن خود کرد.

این مسابقۀ ورزشی پیش از ظهر امروز دوشنبه نهم بهمن‌ماه، در سالن تربیت بدنی دانشکدۀ علوم ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد.