حضور کارگروه هیئت نظارت استان در برخی مراکز آموزشی

کارگروه هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان خوزستان، از مرکز پیام نور شوشتر و مرکز علمی کاربردی آذین شوشتر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این بازدید با حضور دکتر محمدرضا شریفی،  عضو کارگروه تخصصی هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان، دانا هارونی، نمایندۀ دانشگاه علمی کاربردی  استان و مریم علی‌مددی، کارشناس همکار دبیرخانۀ هیئت نظارت و ارزیابی استان خوزستان، انجام شد.

*بازدید از مراکز علمی کاربردی فرماندهی انتظامی خوزستان و توسعۀ نیشکر و صنایع جانبی

در بازدید دیگر، کارگروه هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان خوزستان با حضور در مرکز علمی کاربردی فرماندهی انتظامی خوزستان و مرکز علمی کاربردی توسعۀ نیشکر و صنایع جانبی، از بخش‌های مختلف این مراکز دیدن کردند.

در این بازدید، دکتر حسن ذکی دیزجی، عضو کارگروه تخصصی هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان، دانا هارونی، نمایندۀ دانشگاه علمی کاربردی استان و سیدداود موسوی، کارشناس همکار دبیرخانۀ هیئت نظارت و ارزیابی استان خوزستان حضور داشتند.

*بازدید از مرکز پیام نور شوش و مرکز پیام نور الوان

بازدید از مرکز پیام نور شوش و مرکز پیام نور الوان، از دیگر برنامه‌های کارگروه هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان خوزستان بود.

این کارگروه با حضور دکتر سعد گورانی‌نژاد، عضو کارگروه تخصصی هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان،  دکتر امیرعلی یان، عضو هیئت نظارت استان و نمایندۀ دانشگاه پیام نور استان و مجتبی پورحمزه، کارشناس دبیرخانۀ هیئت نظارت و ارزیابی استان خوزستان انجام شد.

گفتنی است، در این بازدیدها، اعضای کارگروه از محل استقرار، ساختمان‌ها، تجهیزات، امکانات این مراکز بازدید کردند. نتیجۀ این بازدیدها پس از تکمیل مدارک، مستندات و گزارشات ارائه شده از سوی کارگروه و پس از بررسی در کارگروه تخصصی و هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان، به مرکز نظارت وزارت علوم تحقیقات و فناوری ارسال می‌شود.