دکتر آخوندعلی بر مرجعیت تصمیمات کارگروه پیاده‌سازی آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان تأکید کرد

دکتر آخوندعلی بر مرجعیت تصمیمات کارگروه پیاده‌سازی آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان تأکید کرد


دکتر آخوندعلی بر مرجعیت تصمیمات کارگروه پیاده‌سازی آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان تأکید کرد

 
 
 
 
 
 
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: کارگروه پیاده‌سازی آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان خوزستان مهم‌ترین مرجع تصمیم‌گیری مسائل مرتبط با این حوزه در استان است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علی‌محمد آخوندعلی در نخستین نشست کارگروه پیاده‌سازی آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان که پیش از ظهر امروز چهارشنبه 20 تیرماه در تالار اجتماعات حوزۀ ریاست دانشگاه برگزار شد با تسلیت فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، امام حسین (ع)، گفت: در هفتۀ گذشته باردیگر شاهد مردم‌سالاری دینی در کشورمان بودیم و آحاد ملت با حضور پای صندق‌های رأی در تعیین سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود، مشارکت کردند.
وی بیان کرد: برگزاری انتخابات ریاست جمهوری جزو اساسی‌ترین مسائل در کشورمان است و از این پس رئیس جمهور منتخب، برای همۀ مردم محترم و نمایندۀ همۀ مردم و نفر دوم در امور کشور است.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: رئیس جمهور محترم باید بتوانند هم‌گرایی را در کشور گسترش دهند؛ از سوی دیگر همۀ جناح‌های سیاسی که در دو دور چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری پای صندق‌های رأی آمدند به مجموعۀ مدیریتی کشور، کمک کنند.
آخوندعلی، افزود: امور کشور پس از شهادت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و همراهان ایشان با درایت مقام معظم رهبری پیش رفت و شاهد برگزاری انتخاباتی باشکوه در سراسر کشور بودیم؛ انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان رئیس جمهور دولت چهاردهم را به ایشان تبریک گفته و امیدواریم دولت آینده در مسیر تعالی نظام و آبادانی هرچه بیشتر کشور، حرکت کند.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به برگزاری نخستین نشست کارگروه پیاده‌سازی آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان، خاطرنشان کرد: بنا بر مصوبات و حکم وزیر علوم، رئیس دانشگاه مادر استان مسئولیت ریاست کارگروه را برعهده دارد. براساس شیوه‌نامه، نخستین نشست کارگروه باید با حضور معاون آموزشی وزیر علوم برگزار می‌شد که این مهم به دلیل تغییرات ایجاد شده در معاونت آموزشی وزارت و مشغلۀ کاری معاون آموزشی جدید وزارت عتف محقق نشد و با تفویض اختیار، امروز نخستین نشست با حضور مسئولان و مدیران ارشد آموزش عالی استان، برگزار می‌شود.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: براساس شیوه‌نامۀ کارگروه پیاده‌سازی آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان، تمامی تصمیم‌گیری‌های کلان آموزش عالی در این کارگروه انجام می‌شود.
آخوندعلی، تصریح کرد: همچنین دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان، دبیری این نشست را برعهده دارد و پس از بررسی وضعیت واحدهای آموزشی استان از سوی این دفتر، مسائل در کارگروه طرح و دربارۀ آن گفت‌وگو و تصمیم‌گیری می‌شود.
وی دقت در تصمیم‌گیری‌ها را از اولویت‌های کارگروه پیاده‌سازی آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان دانست و گفت: برای بهبود وضعیت آموزش عالی استان تلاش خواهیم کرد نشست‌های کارگروه به صورت منظم برگزار شود.
در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین آیت عادلی‌نژاد، رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خوزستان با گرامی‌داشت فرارسیدن ماه محرم، گفت: تجربۀ مردم‌سالاری در کشورمان نشان داده که هرآنچه مردم به آن تمایل دارند، روی می‌دهد. بسیاری از بدخواهان داخلی و خارجی تلاش کردند این‌گونه نشان دهند که تصمیم برای انتخابات از قبل گرفته شده است؛ ولی تاریخ انتخابات نشان داده تصمیم‌گیرنده اصلی در این رویداد مهم، مردم هستند.
وی، افزود: توجه به خواست و آرا مردم و آنچه آنان اراده می‌کنند، جزو اندیشۀ سیاسی اسلام و شیعه است که نمونۀ آن را در قیام امام حسین (ع) می‌بینیم.
رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خوزستان، تصریح کرد: حرکت سیدالشهد، حرکتی مبتنی بر مطالبۀ مردمی و کاری تبیینی بود؛ ایشان چهارماه در مکه مستقر بودند و به کار تبیینی و روشنگری پرداختند تا اینکه نامۀ مردم کوفه به دست ایشان رسید و در اجابت مردم حرکت خود را آغاز کردند. وقتی راه ایشان مسدود شد فرمودند اگر مردم از دعوت خود برگشته‌اند راه را باز کنید تا برگردم. این مسئله نشان می‌دهد خواست مردم برگرفته از مبانی اسلام شیعی است.
همچنین دکتر مهرداد نیکو، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان نیز بیان کرد: آمایش به معنی چگونگی پراکنش یک موضوع در پهنۀ سرزمینی است که این مسئله شامل آمایش آموزش عالی نیز می‌شود.
وی افزود: در نخستین گام برای تصمیم‌گیری در حوزۀ آموزش عالی باید میزان اشتغال به کار دانش‌آموختگان رشته‌های تحصیلی ارزیابی شود. وضعیت اعتبارات پژوهشی دستگاه‌های اجرایی استان یکی دیگر از دغدغه‌های استان است و باید مشخص شود که اعتبارات پژوهشی این دستگاه‌ها به کدام دانشگاه‌ها داده شده است، زیرا در این حوزه میان دانشگاه‌های استان و دستگاه‌های اجرایی اختلاف‌نظر وجود دارد.
وی در ادامه به ارائۀ نظرات خود پیرامون مسائل مرتبط با دستورکار این نشست پرداخت.
گفتنی است در این نشست که با حضور اعضای حقیقی و حقوقی، رؤسا و نمایندگان مراکز آموزش عالی استان برگزار شد، موضوع ادغام مرکز پیام نور سوسنگرد در پردیس صنعتی شهدای هویزه طرح و مقرر گردید ارزیابی‌های بیشتری صورت گرفته و با رعایت شاخص‌ها تصمیم‌گیری در این خصوص به جلسه آتی موکول شود.
آدرس کوتاه :