برگزاری جشن میلاد حضرت علی (ع) در دانشگاه شهید چمران اهواز

برگزاری جشن میلاد حضرت علی (ع) در دانشگاه شهید چمران اهواز


برگزاری جشن میلاد حضرت علی (ع) در دانشگاه شهید چمران اهواز

 

 
با حضور دکتر آخوندعلی، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جشنوارۀ میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر در دانشگاه، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علی‌محمد آخوندعلی در این آیینی که در تالار اجتماعات دانشکدۀ اقتصاد و علوم اجتماعی برگزار شد، بیان کرد: این روز بی‌مانند و مهم در جهان هستی را به جامعۀ دانشگاهی به خصوص مردان و پدران دانشگاه شادباش می‌گویم.
وی، بیان کرد: این آیین از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود و تلاش شده است در این روز از زحمات کارکنان مرد دانشگاه -مانند برپایی میلاد حضرت فاطمه (س) و روز زن و تجلیل از بانوان دانشگاهی- تقدیر شود.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: وظیفۀ خود می‌دانیم که درحد توان قدردان تلاش جامعۀ دانشگاهی باشیم. 
آخوندعلی، افزود: حضرت علی (ع) الگوی اخلاق، عصمت، سیره، معنویت و پهلوانی بودند و ان‌شاءالله امیرالمؤمنین (ع) همواره الگوی جامعۀ اسلامی باشد.
در ادامه معاون دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: در چنین مناسبت‌هایی شیعیان به خود بالیده و افتخار می‌کنند و جای این افتخار و بالیدن هم وجود دارد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیدیان، بیان کرد: امیرالمؤمنین (ع) شخصیتی دارند که دوستان و حتی دشمنانشان نیز در مدح ایشان سخن گفته‌اند. در طرح تاریخ کمتر فردی وجود دارد که جان‌‌فداهایی در حد اعلا داشته باشد و دشمنانی هم  داشته باشد که در شدت و نهایت بغض و کینه باشند، اما همین دشمنان زمانی که انصاف به خرج می‌دهند مدح‌گوی امام علی (ع) می‌شوند.
وی افزود: در روایات نقل است زمانی که امیرالمؤمنین (ع) در جنگ، حاتم طائی را زمین‌گیر کردند خواهر او عزاداری نکرد و وقتی دلیل این کار را پرسیدند گفت «برادر من به دست یک جوانمرد از دنیا رفته است و این مسئله نه تنها جای عزاداری ندارد بلکه جای بالیدن دارد»؛ و  یا «عمرابن‌عاص» که در شدت دشمنی با امیرالمؤمنین زبان‌زد است زمانی که در لحظۀ مرگ قرار می‌گیرد، لب به مدح ایشان می‌گشاید.
معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: دو مواجهه با این شخصیت علی‌قدر دارید؛ مواجهۀ عام و مواجهۀ پیاده‌سازی سبک زندگی ایشان در زندگی خودمان است. وجود امیرالمؤمنین (ع) این مسئله را به صورت عملی اثبات کرده است که می‌شود در حالات گوناگون ذات و دُر گران‌بهای وجودی را به نمایش گذاشت.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیدیان، افزود: امروزه حرف‌های جذاب و بی‌محتوا زیاد شنیده می‌شود؛ مانند اینکه گفته می‌شود «دین ما انسانیت است!». چه کسی را بهتر از امیرالمؤمنین (ع) می‌شناسیم که انسانیت را معنا و  تحقق بخشیده باشد.
وی، تصریح کرد: کدام انسانی به این حد اعلا و درجۀ بالا از انسانیت دست یافته است؟ شهید مطهری می‌فرمایند «اگر ما می‌خواهیم برای انسانیت یک قله و هدف نهایی معرفی کنیم کسی را بهتر و کامل‌تر از امیرالمؤمنین (ع) سراغ نداریم». 
معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ شهید چمران اهواز، خاطرنشان کرد: امیرالمؤمنین (ع) در سختی، جنگاوری، کنارگذاشتن‌ها، انزوا کردن‌های از پیش برنامه‌ریزی شده، آن زمان که حاکم و فرمانروای امت اسلامی می‌شوند، در بازی با کودکان و غم‌خواری با یتیمان، راز و نیاز با معشوق و...، شخصیتی بی‌مانند دارند. اگر بخواهیم نمونۀ عملی را معرفی کنیم که در آموز‌ه‌ها بیان شده و قابل تحقق است و صرفاً در مرحلۀ شعار نیست، می‌توانیم به این وجود نازنین استناد کنیم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیدیان، در پایان به حدیثی از امام کاظم (ع) اشاره کرد و افزود: امام کاظم (ع) در این حدیث می‌فرمایند «طُوبی لِشیعَتِنَا الْمُتَمَسِّکینَ بِحُبِّنا فی غَیْبَةِ قائِمنا اَلثّابِتینَ عَلی مُوالاتِنا وَالْبَرآئَةِ مِنْ اَعْدآئِنا اُولئِکَ مِنّا وَ نَحْنُ مِنْهُمْ وَ قَدْ رَضُوا بِنا اَئِمَّةً وَ رَضینا بِهِمْ شیعَةً وَ طُوبی لَهُمْ، هُمْ وَاللّه ِ مَعَنا فی دَرَجَتِنا یَوْمَ الْقِیامِةِ.» (خوش به حال شیعیان ما که در زمان غیبت قائم ما به دوستی ما چنگ می‌زنند و در دوستی ما و برائت از دشمنان ما استوارند آنها از ما و ما از آنها هستیم، آنها به پیشوائی ما راضی شدند و ما هم به شیعه بودن آن‌ها راضی و خشنودیم و خوشا به حال آن‌ها، به خدا قسـم آن‌ها در روز قیامت با ما و مرتبه ما هستند.)
آدرس کوتاه :