دکتر آخوندعلی برپایی نمایشگاه «کار و اشتغال» را بسترساز ارتباط و آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با صنایع کوچک و بزرگ استان و بهرهمندی این صنایع از ظرفیتهای علمی جامعۀ دانشگاهی دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، رئیس دانشکاه در آیین افتتاح نخستین نمایشگاه «کار و اشتغال» که در سرسرای دانشکدۀ علوم برگزار شد، با گرامیداشت فرارسیدن هفتۀ پژوهش و فناوری، گفت: به مناسبت این هفته، دانشگاه میزبان برگزاری دو همایش بزرگ «پژوهش پاک» و «الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری» بود.
وی افزود: همایش پژوهش پاک با هدف آگاهیرسانی و ترویج این فرهنگ برگزار شد؛ در دنیا پژوهشهای ناپاکی نیز انجام میشود که عواقب زیادی نیز به دنبال دارد و خرسندیم که دانشگاه شهید چمران اهواز حامل این پیام مهم برای جامعه بود.
وی ادامه داد: عنوان پژوهش پاک موجب القاء این مسئله به جامعه پژوهشی میشود و در تولید پژوهشهای پاک از سوی محققان مؤثر است.
آخوندعلی، تصریح کرد: زندگی با علم و فناوری توأم است و در حال حاضر میتوان با بهرهمندی از ابزارهایی از جمله هوش مصنوعی و... حتی رسالههای دکتری را نیز تدوین کرد؛ برگزاری چنین نشستهایی میتواند مانع از ناپاکی و بداخلاقیهای پژوهشی شود.
وی، با اشاره به برگزاری همایش «الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری» در دانشگاه شهید چمران اهواز، خاطرنشان کرد: سال گذشته دبیر شورای انقلاب فرهنگی به دانشگاهها مأموریت داد که ذیل ستاد علم و فناوری شورای انقلاب فرهنگی، اسناد بالادستی ارزیابی شود تا برشهای استانی متناسب با وضعیت استانها با کمک نخبگان دانشگاهی استان بررسی و برای رفع نیازها، مورد بازبینی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به تفاهمنامههای این دانشگاه با صنایع کوچک و بزرگ استان خوزستان، تصریح کرد: در سهسال گذشته تفاهمنامههای بسیاری با صنایع استان منعقد شده است و در تفاهمنامهها خود را مقید به اجرای «بورس صنعت» کردیم؛ این مسئله اولین بار در استان خوزستان طرح شد اما برخی استان دیگر با حمایت استانداری هایشان آن را اجرا کردند.
آخوندعلی، گفت: برای اجرای «بورس صنعت» و «بورس دانش» به حمایت هرچه بیشتر استانداری خوزستان نیاز داریم تا بتوان آیندۀ صنایع استان خوزستان را از نظر نیروهای تخصصی فراهم آورده و از خروج نخبگان خوزستان، جلوگیری کنیم.
وی، بیان کرد: یکی از اهداف برپایی نمایشگاه «کار و اشتغال» ارتباط میان دانشجویان و صنایع است و امیداریم برپایی این نمایشگاه آغاز ارتباط نخبگان با صنایع باشد.
گفتنی است، از جمله اهداف برگزاری نمایشگاه «کار و اشتغال» میتوان به «ارائۀ فرصتهای شغلی و کارآموزی برای دانشجویان و دانشآموختگان نخبه و مستعد»، «ایجاد فرصت تعامل با سازمانهای معتبر داخلی برای دانشجویان و دانشآموختگان»، «استفاده از تجربههای سازمانها و شرکتهای موفق در حوزۀ پذیرش و استخدام نیروی انسانی»، «کمک به بهبود و ارتقاء نشان کارفرمایی شرکتها» و «برگزاری کارگاههای آموزشی و نشستهای تخصصی در راستای توانمندسازی دانشجویان و دانشآموختگان» اشاره کرد.
در نخستین نمایشگاه کار و اشتغال ۲۰ شرکت، مجموعۀ صنعتی و تجاری استان خوزستان حضور دارند.
این نمایشگاه از 19 تا 21 آذرماه در سرسرای دانشکدۀ علوم دانشگاه شهید چمران اهواز برپا است.