پیام کانون بسیج اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز درپی شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این پیام آمده است:

مِّنَ ٱلۡمُؤۡمِنِینَ رِجَالٞ صَدَقُواْ مَا عَٰهَدُواْ ٱللَّهَ عَلَیۡهِۖ فَمِنۡهُم مَّن قَضَیٰ نَحۡبَهُۥ وَمِنۡهُم مَّن یَنتَظِرُۖ وَمَا بَدَّلُواْ تَبۡدِیلٗا

با اندوه فراوان حادثه دلخراش سقوط بالگرد که منجر به شهادت آیت‌الله رئیسی رحمه الله علیه، دکتر امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه، آیت‌الله سید محمد علی آل هاشم نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز و استاندارآذربایجان شرقی وسایر همراهان درحین ماموریت گردیده و به لقاء الله پیوستند را محضر ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه‌ای، بیت مکرم ایشان وملت سرافراز ایران تسلیت می‌گوییم  و رحمت و مغفرت الهی و علوّ درجات ایشان را از خداوند متعال مسألت داریم.
بی شک رئیس جمهور شهید در طول حیات پرافتخار خدمت به اسلام عزیز و ایران اسلامی و مردم و صیانت و پاسداری از ارزش های اسلامی را عاشقانه نصب العین خود قرار داده بود. شهادت اجر سال ها خدمت خالصانه آیت الله رئیسی و همراهان صدیق ایشان به اسلام و ایران بود.
علو درجات و حشر با اولیای الهی را برای ایشان از خداوند منان مسئلت داریم.