رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز شهادت فرزند قاسم مرمزی در حادثۀ راسک و حفاظت از صندوق آرای مردمی را تسلیت گفت

دکتر علی‌محمد آخوندعلی، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در پیامی به قاسم مرمزی، یاور علمی دانشگاه، شهادت فرزندشان در حادثۀ محور راسک به جکیگور در حفاظت از صندوق آرای مردمی چهاردهمین دورۀ انتخاب ریاست جمهوری را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این پیام آمده است:

انالله و اناالیه راجعون

عزیزانی از نیروهای حافظ امنیت کشور (نیروهای مرزبانی و نیروی انتظامی) در نقش عوامل انتظام بخش به سلامت و امنیت انتخابات، به تأسی از پایبندی به ارزش حفاظت از حریم رأی مردم و حرمت گذاشتن به قداست آن با شهادت خود در این راه درخشیدند.
آنان در روز هشتم تیرماه در حین برگزاری چهاردهمین دوره انتخاب ریاست جمهوری ایران اسلامی در منطقه راسک برای حفاظت از آرای مردم و تضمین امنیت و سلامت آن، تن‌شان به لباس افتخار آمیز شهادت گلگون گشت. در این میان شهید ابراهیم مرمزی، فرزند برومند یاور علمی عزیزمان، آقای قاسم مرمزی در پردیس شهدای هویزه یکی از این عزیزان است.
ضمن عرض تسلیت این ضایعه به ایشان، سایر بستگان و همۀ مردم عزیز خوزستان، از درگاه پروردگار بلند مرتبه برای آن شهید عزیز علو درجات و همنشینی با همۀ شهدای والامقام راه آزادگی و عزت ایران اسلامی و برای همۀ بازماندگان داغدار صبر و اجر الهی آرزو می‌کنم.