تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای همکاری میان دانشکدۀ کشاورزی و مؤسسۀ تحقیقات نیشکر

در نشستی با حضور اعضای هیئت رئیسۀ دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز و مدیران مؤسسۀ تحقیقات نیشکر خوزستان بر لزوم تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای همکاری‌های مشترک، تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر عطاءاله خادم‌الرسول، رئیس دانشکدۀ کشاورزی و دکتر سیدعلی همتی، معاون پژوهشی، فناوری و ارتباط با جامعۀ دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز گزارشی از ظرفیت‌های گروه‌های مختلف آموزشی دانشکده ارائه کرده و بر لزوم تعاملات هرچه بیشتر این دانشکده با بخش‌های مختلف مؤسسۀ تحقیقات و آموزش توسعۀ نیشکر تأکید کردند.

در این نشست آمادگی دانشکدۀ کشاورزی برای همکاری‌های دو جانبه در قالب تشکیل کارگروه تخصصی به منظور بحث، تبادل نظر و فراهم نمودن زمینه‌های همکاری برای رفع چالش‌های کشت و توسعۀ نیشکر اعلام شد.

همچنین دکتر آقاجان بهادری، مدیرعامل و مدیران بخش‌های مختلف مؤسسۀ تحقیقات و آموزش توسعۀ نیشکر استان، چالش‌های موجود و همکاری مورد نیاز در زمینه‌‌های به‌زراعی، تغذیه و حاصلخیزی، آبیاری و زهکشی، کنترل آفات و عوامل بیماری‌زا و علف‌های هرز مزارع نیشکر، طراحی، ارتقا و به‌روزرسانی ماشین‌آلات مورد نیاز در مراحل کاشت، داشت و برداشت نیشکر را طرح کردند.

در پایان نیز مدیران گروه‌های آموزشی دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز به ارائۀ نظرات و پیشنهادات مرتبط با حوزه‌های تخصصی پرداختند.