برگزاری مسابقۀ پیامکی به مناسبت 14 و 15 خردادماه در دانشگاه شهید چمران اهواز

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز به مناسبت 14 خردادماه، سال‌‌گرد رحلت امام خمینی (ره)، بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران و قیام خونین 15 خردادماه، مسابقۀ پیامکی (ویژۀ کارکنان) را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، به سه نفر از برگزیدگان هدایای نقدی اهدا می‌شود.

سؤالات مسابقه به‌شرح زیر است:

1- حادثه 15 خرداد در کدام شهر و در چه سال اتفاق افتاد؟

الف) مشهد 1358   ب) تبریز 1357      ج) اهواز 1356       د) ورامین 1342

2- کدام کتاب نوشته امام خمینی(ره) است؟

الف) تفسیر سوره حمد      ب) چهل حدیث     ج) آداب نماز     د) همه موارد

3- این جمله از کیست؟ (من برای همیشه قیام 15 خرداد را عزای عمومی اعلام می‌کنم.)

الف) حضرت امام خمینی(ره)          ب) شهید بهشتی(ره)        ج) شهید مطهری(ره)      د) امام خامنه‌ای(حفظ‌الله)

4- این جمله از کیست؟ ( به دنبال این باشید که یک نفر صد درصد مکتبی اسلامی در خط اسلام برای ریاست جمهور انتخاب کنید.)

الف) حضرت امام خمینی(ره)          ب) امام خامنه‌ای (حفظ‌الله)    ج) آیت‌الله مصباح(ره)     د) آیت‌الله جنتی(حفظ‌الله)

کارکنان دانشگاه شهید چمران اهواز می‌توانند پاسخ سؤالات را تا تاریخ 16 خردادماه 1403 به سامانۀ پیامکی به سرشمارۀ 100033330081 ارسال کنند.