برگزاری اختتامیۀ نخستین همایش ملی «هیدرولوژی و منابع آب ایران» با حضور استاندار خوزستان

برگزاری اختتامیۀ نخستین همایش ملی «هیدرولوژی و منابع آب ایران» با حضور استاندار خوزستان


برگزاری اختتامیۀ نخستین همایش ملی «هیدرولوژی و منابع آب ایران» با حضور استاندار خوزستان

 

 

 

اختتامیۀ نخستین همایش ملی «هیدرولوژی و منابع آب ایران» با حضور دکتر موالی‌زاده، استاندار خوزستان و دکتر علی‌محمد آخوندعلی، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این همایش، دکتر علی‌محمد آخوندعلی، با تقدیر از حضور دکتر موالی‌زاده، استاندار خوزستان در آیین اختتامیۀ همایش، از توجه نمایندۀ عالی دولت در استان خوزستان به مسائل زیست‌محیطی، تقدیر کرد.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، تأکید کرد: در گروه هیدرولوژی و منابع آب دانشکدۀ مهندسی آب و محیط زیست، همواره خلاء برگزاری این همایش احساس می‌شد و خرسندیم که توانستیم میزبان برگزاری این رویداد علمی باشیم.

آخوندعلی، تصریح کرد: هیدرولوژی به علم ریزش‌های جوی به شکل‌های مختلف، روان آب‌های ناشی از آن، تشکیل رودخانه‌ها، مخازن سدها، نفوذ و شکل‌گیری آب‌های زیرزمینی می‌پردازند.

وی، افزود: در این علم دو موضوع مهم سیلاب و ترسالی و دیگری خشکسالی وجود دارد که همه با این دو پدیده آشنا هستند و این نشست از متخصصان این حوزه دعوت کرده است تا چالش‌های مرتبط با آن را بررسی کنند.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: امیدواریم دستاوردهای این همایش ملی منجر به داده‌هایی برای مدیران کشور و استان شود تا مشکلات این حوزه را حل کنند.

در ادامه دکتر موالی‌زاده، استاندار خوزستان، اعیاد شعبانیه و ولادت حضرت مهدی (ع) را شادباش گفت و از دانشگاه شهید چمران اهواز و حامیان برگزاری این همایش قدردانی کرد.

موالی‌زاده با اشاره اینکه کشور ما نسبت به میانگین جهانی یک کشور کم آب و کم بارش است، افزود: حجم آورد به استان خوزستان کاهش بسیاری داشته است و از کسانی که در این همایش حضور دارند می‌خواهیم برای استانی که جلگۀ آن تاریخی است و چندین رودخانۀ بزرگ کرخه، کارون، دز و... در آن جاری است، راهکار ارائه دهند، زیرا معتقدیم اگر خوزستان حالش خوب باشد، حال کشور خوب است.

وی، تصریح کرد: خوزستان موتور محرک و قلب تپندۀ کشور و یکی از مراکز عمدۀ تولید ثروت ملی است و باید بتوانیم الگوهای مرتبط با کشاورزی، مهندسی رودخانه و... را به شکل درستی مدیریت کنیم. برداشت آب از بالادست توجیهی ندارد و باید به سویی برویم که الگوهای کشت را تغییر دهیم.

موالی‌زاده، اظهار کرد: امیدواریم این همایش در جهت بهبود معیشت و شرایط محیط زیست در استان خوزستان باشد؛ از برگزاری این همایش‌ها حمایت می‌کنیم اما یک چشم به توسعۀ مرزهای دانش و چشم دیگر به بهبود شرایط زندگی مردم داریم.

 

آدرس کوتاه :