بازدید رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان از ساختمان نوساز دانشکده‌ی مهندسی آب و محیط زیست

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان از ساختمان نوساز دانشکده‌ی مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز بازدید و برای تجهیز کامل این دانشکده قول مساعد داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، مهرداد نیکو رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان روز دوشنبه به همراه دکتر قمشی رئیس دانشکده‌ی مهندسی آب و محیط ‌زیست از بخش‌های مختلف ساختمان نوساز این دانشکده‌ بازدید کردند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان نیز پس از بازدید از کلاس‌ها، سالن جلسات، آمفی تئاتر و سایر بخش‌های دانشکده‌ی مهندسی آب و محیط زیست برای تجهیز کامل این دانشکده قول مساعد داد.

دکتر قمشی در این بازدید با اشاره به ظرفیت‌های جدید این دانشکده، ابراز امیدواری کرد که در صورت تامین اعتبارات لازم جهت تهیه تجهیزات، این دانشکده به زودی به بهره برداری می رسد.

وی افزود: فازنخست ساختمان نوساز دانشکده‌ی مهندسی آب و محیط زیست با 3900 متر مربع زیربنا و با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال هفته آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

گفتنی است دانشکده مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان نخستین دانشکدهی کشور با محوریت مهندسی آب و مسلائل زیست محیطی؛ سال 1382 راه‌اندازی شد و هم اکنون با چهارگروه سازه های آب، آبیاری و زهکشی، هیدرولوژی و منابع آب و محیط زیست در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد.