Faculty Members

Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi

Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi

Maryam Ghaderi-Ghahfarokhi    (FA Page)

Assistant Professor
Email: 

Articles




FirstName And Last Name Project Name Degree download-thesis def-date
تعیین میزان فلزت سنگین در نمونه های کنجد و ارده جمع آوری شده از برخی شهرهای استان خوزستان M.S
بررسی قابلیت استفاده از میکرو و نانو کریستال سلولز به عنوان ترکیب پری بیوتیک و جایگزین چربی در فرمولاسیون ماست کم چرب پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی M.S
بررسی تاثیر فرآیند پرتودهی گاما بر ویژگی های فیزیکوشیمیائی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی پودر جوانه های سویا و شبدر طی دوره ی نگهداری M.S
تاٌثیر هیدروکلوئیدهای پکتین و گوار بر ویژگی های کیفی و ماندگاری کشک مایع صنعتی طی نگهداری در یخچال M.S 1402/03/27
کاربرد طیف سنجی تحرک یونی جهت تشخیص رنگ های مصنوعی در آب میوه های سنتی عرضه شده در بازار M.S 1402/07/26
بهره ‏گیری از پوشش آلژینات سدیم-صمغ دانه‏ ی مرو حاوی روغن فرار مرزه‏ ی خوزستانی برای بهبود ویژگی‏ های نگه‏داری پنیر محلی و اثر آن بر آلودگی لیستریا مونوسیتوژنز M.S 1400/07/07
تاثیر تیمار اولتراسونیک بر پتانسیل پر­بیوتیکی و فعالیت آنتی اکسیدانی پکتین پوست انار M.S 1401/04/20
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیائی، حسی و زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب طعم دار غنی شده با جوانه یونجه M.S 1401/06/29
Email: