وزیر علوم: پیشرفت های علمی دانشگاه های استان خوزستان چشمگیر است

در دیدار با امام جمعه اهواز؛

وزیر علوم: پیشرفت های علمی دانشگاه های استان خوزستان چشمگیر است

وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری شامگاه دوشنبه در دیدار با آیت الله موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز گفت: پیشرفت های علمی دانشگاه های استان خوزستان چشمگیر است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز ، دکتر منصور غلامی در این دیدار با بیان اینکه "خوزستان مهد علم و دانش در ایران باستان بوده است"، بیان کرد: امسال دانشگاه جندی شاپور دزفول به عنوان قدیمی ترین دانشگاه جهان در یونسکو به ثبت رسید که تاییدی بر قدمت علم و فرهنگ در این استان است.

وی با اشاره به بازدید امروز خود از دانشگاههای شهید چمران اهواز و علوم و فنون دریایی خرمشهر اظهار کرد: در این دانشگاهها پیشرفتهای علمی و توسعه خوب و چشمگیری اتفاق افتاده است و ظرفیت پیشرفت بیشتر در حوزه های علم و نوآوری نیز وجود دارد.

در ادامه این دیدار آیت الله موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به اینکه دانشگاه جندی شاپور در طول تاریخ از معتبرترین مراکز آموزشی دنیا بوده است عنوان کرد: استان خوزستان وارث چنین فرهنگ غنی و عظیمی است و استعدادهای علمی در این استان فراوان است.

امام جمعه اهواز، افزود: افراد بسیاری در کشور عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس علاقمند به تحصیل در ایران هستند که مراکز آموزش عالی استان خوزستان می توانند از این ظرفیت استفاده کنند .