نشست کمیته حمایت و نظارت بر انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه برگزار شد

به ریاست دکتر غلامحسین خواجه؛

نشست کمیته حمایت و نظارت بر انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه برگزار شد

نهمین نشست کمیته حمایت و نظارت بر انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز به ریاست دکتر غلامحسین خواجه رییس دانشگاه، در سازمان مرکزی دانشگاه شهید چمران برگزار شد
.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر محسن بانشی مدیر امور فرهنگی دانشگاه به ارائه گزارش عملکرد یک‌ساله انجمن‌های علمی دانشجویی و نیز وضعیت فعلی آن‌ها پرداخت .

در ادامه، دکتر خواجه با تأکید بر حمایت و تقویت انجمن‌های علمی دانشجویی توسط این کمیته و دانشکده‌ها و گروه‌های مربوطه، اظهار داشت: طرح‌های علمی همچون بازسازی و ایجاد فضای سبز در دانشگاه در حال انجام است که از انجمن‌های علمی دانشجویی دعوت می‌شود در این طرح‌ها مشارکت کنند .

در ادامه این نشست، دکتر ابراهیم حاجی دولو معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز بر گسترش همکاری با انجمن‌های علمی و حمایت از طرح‌های علمی آن‌ها تأکید کرد و گفت: ارتباط انجمن‌های علمی دانشجویی با صنعت باید از طریق دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، برقرار شود .

وی همچنین بر لزوم همکاری استادان با انجمن‌های علمی دانشجویی در چارچوب آیین‌نامه استاد مشاور، تأکید کرد .

گفتنی است دکتر هادی بصیرزاده نیز در این جلسه به عنوان نماینده استادان مشاور انجمن‌های علمی دانشجویی، در سخنانی اظهار کرد: حمایت بیش از پیش از انجمن‌های علمی به منظور تعمیق و غنای فعالیت‌ها و نیز ارتباط آن‌ها با دانشجویان تحصیلات تکمیلی، صنایع مربوطه و دانش‌آموختگان دانشگاه به منظور بالا بردن کیفیت و کمیت فعالیت‌ها، از ضروریات است .