اعضای هیات علمی

زهرا بصیر

زهرا بصیر

زهرا بصیر    (EN Page)

دانشیار
پست الکترونیکی: 

مقالات



مقالات (از کنفرانس)




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
نجمه امین خط بررسی اثر کوآنزیم Q10 بر تغییرات هیستومورفومتریک، رفتارهای حرکتی و بیان RNA غیر کد کننده تنظیمی BDNF در بافت مخچه در مدل تجربی مالتیپل اسکلروزیس در موش های صحرایی نر دکتری
شادی حسین پور بررسی اثرات بتائین بر پارامترهای هیستومورفومتریک قلب در مدل تجربی مالتیپل اسکلروزیس در موش¬های صحرایی نر کارشناسی ارشد 1402/04/12
سمانه راهدار بررسی اثر بتائین بر تغییرات هیستومورفومتریک، رفتارهای حرکتی و بیان پروتئینهای مرتبط با استرس شبکه اندوپالسمی در بافت مخچه مدل تجربیمالتیپل اسکلروزیسدر موشهای صحرایی نر دکتری 1402/07/10
سیده راضیه طاهری بررسی اثر محافظتی دی متیل فومارات بر تغییرات بافت شناسی، آنالیز اسپرم اپیدیدیمی، شاخص های رداکس گلوتاتیون و بیان ژنهای آپوپتوزی در بافت بیضه مدل پیری زودرس القاء شده توسط دی گالاکتوز در موش صحرایی کارشناسی ارشد 1402/06/29
مجید عالی محمودی اثرات مکمل غذایی آرتروسپیرا (اسپیرولینا پلاتنسیس) با کنجاله سویای تخمیر شده بر بافت شناسی روده، عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) کارشناسی ارشد 1401/12/22
معصومه علیزاده شوشتری بررسی آثار دی متیل فومارات بر روی تغییرات مورفولوژیکی و هیستولوژیکی و فاکتورهای استرس اکسیداتیو بر پانکراس در مدل پیری زودرس ناشی از دی گالاکتوز در موش صحرایی کارشناسی ارشد 1402/11/15
صبا فلاح نژاد بررسی اثرمحافظتی دی متیل فومارات بر تغییرات بافتی هیپوکامپ، شناخت، حافظه و استرس اکسیداتیو در مدل پیری زودرس ناشی از دی گالاکتوز در موش صحرایی کارشناسی ارشد 1402/07/25
زهرا دارابی بررسی اثر محافظتی Q10 بر تغییرات بافتی و مولکولی تخمدان در مدل تجربی سندرم تحریک بیش از حد تخمدان در موش صحرایی کارشناسی ارشد 1399/12/13
نجاتعلی عبدالهی تأثیر جایگزینی پودر ضایعات مرغ و سویا بجای پودرماهی بر ساختار بافتی کبد وکلیه و برخی فاکتورهای سرمی ماهی تیلاپیا کارشناسی ارشد 1398/11/28
محمد عطایی ارزیابی اثر کوآنزیم Q10 در یک مدل اوتیسم القایی توسط والپروئیک اسید بر بافت شناسی مخچه، تغییرات رفتاری و بیان آنزیمهای GABAergic در موش صحرایی نر بالغ کارشناسی ارشد 1402/11/15
پست الکترونیکی: