پیامبر اکرم (ص) نسخهی راهی برای بهتر زیستن - دانشگاه شهید چمران اهواز

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز از پیامبر اکرم (ص) بهعنوان نسخهی راهی برای بهتر زیستن نام برد و گفت: وجود مبارک خاتم پیامبران گنجینهای برای رسیدن به پاسخ تمامی سؤالات بشریت است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، حجتالاسلاموالمسلمین سید محسن شفیعی صبح امروز دوشنبه 12 مهرماه در مراسم سوگواری رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) که در محل یادمان شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: قرآن تنها معجزهی پیامبر اکرم (ص) نبوده است و از انسانسازی میتوان بهعنوان دیگر معجزه ایشان نام برد؛ و در تداوم همین برکات الهی بود که شهدا انقلاب و هشت سال دفاع مقدس با تأسی از امام خمینی (ره) جان خود را درراه دفاع از میهن فدا کردند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز با ذکر خاطرهی مادر شهید ۱۶ سالهی در عملیات کربلایی ۴، بیان کرد: این شهید عالیقدر در پاسخ به مادرشان که جهاد در راه خدا و رسیدن به پاداش اخروی را سعادت دانسته بودند، میگوید؛ «اگر کار برای خدا باشد، چرخخیاطی برای دوختن لباس رزمندگان نیز همانند سلاح ما در جبهه است و بهمراتب پاداشهای ارزشمندی از سوی خداوند به همراه دارد».
وی بیان کرد: تربیت چنین انسانهایی در انقلاب اسلامی، چیزی غیر از معجزه امام خمینی (ره) نبود؛ این جوانان در ۱۶ سالگی به مقامی رسیدند که عارفان در کهنسالی به آن دست یافتند.
حجتالاسلاموالمسلمین شفیعی گفت: تراز صحبت عارفان با تراز صحبتهای شهید قاسم سلیمانی قابل قیاس نیست؛ حکمتی که بر زبان او جاری میشد، معادل و مشابه نداشت و این همان معجزه امام خمینی (ره) است.
وی در ادامه به بخشی از سخنان شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت: این شهید والامقام میگفتند فرماندهان دوران دفاع مقدس به سربازان خود میگفتند بیایید نه بروید! زیرا همیشه پیش از رزمندگان در میدانهای جنگ حضور داشتند.
وی گفت: رفتار، گفتار و سلوک پیامبر اکرم (ص) درمجموع یکجهت را نشان میدهد؛ اینکه هیچ تفاوتی میان رفتار و گفتار رسول اکرم (ص) نبوده است.
حجتالاسلاموالمسلمین شفیعی بیان کرد: رسول اکرم (ص) هنوز تکلم را آغاز نکرده بود که از سوی مردم موردتوجه قرار گرفتند؛ بسیاری از مشکلات نظام تربیتی ما نیز در خانه و خانواده در این نکته نهفته است و نحوهی رفتار والدین سرمشق فرزندان خواهد شد.
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاههای خوزستان گفت: این سلوک و رفتار است که موجب دلبستگی میشود و در تمامی شرایط و بهخصوص در محیط کار باید این رفتار نمایان شود.
.
حجتالاسلاموالمسلمین شفیعی گفت: بیشک هرچه از پیامبر صادر میشد، حسن بوده و ما نیز باید در تمامی امورات زندگی از این رفتار تأسی بگیریم.
وی بیان کرد: پیامبر اکرم (ص) تنها انشایی برای کتابها نیست بلکه نسخه راه است؛ امروز در مراجعات اجتماعی و مردمی سؤال بسیاری از افراد این است که با فرزندمان، همسرمان و همکارمان چگونه برخورد کنیم؛ حالآنکه پاسخ تمامی این سؤالات در گنجینهای وجودی پیامبر اکرم (ص) نهفته است.