08 11 2019 22:51
کد خبر : 1707654
تعداد بازدید : 719

نشست شورای مدیران آموزشی دانشگاه در دانشکده علوم برگزار شد

 

نشست شورای مدیران آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز در دانشکده علوم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست که با حضور دکتر جلیلی فر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر راهنما رئیس گروه برنامه‌ریزی دانشگاه همراه بود، دکتر افشار رئیس دانشکده علوم به بیان برخی مطالب در رابطه با وضعیت آموزشی دانشکده پرداخت و اشاره کرد: با تغییر برنامه‌های مصوب درسی به تجهیزات آزمایشگاهی جدید نیاز است .

در ادامه مدیران گروه‌های آموزشی و معاون آموزشی دانشکده علوم به بیان مطالبی ازجمله آمار دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی و مسائل و مشکلات آموزشی پیرامون برنامه‌ریزی دروس برای دانشجویان خارجی، کمبود کیفیت و کمیت فضای آموزشی ، بالا بودن هزینه مواد و تجهیزات دروس عملی سرویسی ، مشکلات مربوط به استفاده از محتوای مجازی در ارائه برخی دروس ، اعلام مجوز برای گرایش‌های تحصیلی مشابه در دیگر دانشگاه‌های استان پرداختند .

همچنین پیشنهاد‌هایی درزمینهٔ افزایش کیفیت آموزشی، تشویق دانشجویان استعداد درخشان برای جذب آن‌ها، رفع مشکلات مربوط به فرم‌های ارزشیابی استادان و همکاری با آموزش‌وپرورش ارائه شد.

در خاتمه دکتر جلیلی فر معاون آموزشی دانشگاه و دکتر راهنما رئیس گروه برنامه‌ریزی به سؤالات مطرح‌شده پاسخ داده و همچنین به ذکر نکاتی پیرامون اهمیت تغییر سیستم حق‌التدریس استادان و استفاده از محتوای مجازی در دروس پرداختند .

 

درج شده توسط: مدیر سایت