15 05 2022 05:48
کد خبر : 1602263
تعداد بازدید : 647

حضور در نمایشگاه کتاب فرصتی برای ارزیابی ناشران است

 

 

 

رئیس اداره‌ی چاپ و انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اینکه نمایشگاه فیزیکی اثر بهتری نسبت به نمایشگاه مجازی خواهد داشت، گفت: مخاطب در بستر مجازی نمی‌تواند حس و حال در دست گرفتن کتاب را تجربه کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز به نقل از ستاد خبری سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، علی شفیعی سرارودی با تأکید بر اینکه هنوز زود است که بخواهیم درباره‌ی اثربخش بودن این دوره از نمایشگاه آن‌هم بعد از وقفه دوساله صحبت کنیم، گفت: درمجموع نمایشگاه فیزیکی اثر بهتری نسبت به نمایشگاه مجازی خواهد داشت؛ چراکه مخاطب در بستر مجازی نمی‌تواند حس و حال دست گرفتن کتاب را تجربه کند. همچنین با حضور در نمایشگاه، با مجموعه کاملی از آثار روبه‌رو می‌شود درحالی‌که چنین ظرفیتی در نمایشگاه مجازی امکان‌پذیر نیست.

وی ادامه داد: امسال در بخش فیزیکی ۷۹ عنوان کتاب چاپ اولی را در این دوره از نمایشگاه عرضه کرده‌ایم، اما برای فروش در بستر مجازی حدود ۳۰۰ عنوان اثر را خواهیم داشت و خوشبختانه عرضه‌ی آنلاین و فیزیکی باعث می‌شود تا مخاطبانی که امکان حضور در نمایشگاه را ندارند، دسترسی خرید به آثار ایجاد شود.

رئیس اداره‌ی چاپ و انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: ‌قطعاً اینکه ناشران در یک بازه‌ی زمانی مشخص گرد هم جمع شوند، این امکان را به آن‌ها می‌دهد که نه‌تنها ارزیابی درستی از شرایط خود داشته باشند، بلکه متوجه شوند که دیگران در چه سطحی قرار داشته و باید چه برنامه‌ریزی برای رسیدن به آن‌ها انجام دهند. همچنین می‌توان در جریان تولیدات بصری و محتوای دیگر ناشر آن‌هم قرار بگیریم.

گفتنی است سی‌و‌سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 21 آغازشده و تا 31 اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه‌ی ketab.ir  برگزار می‌شود.

 

درج شده توسط: مدیر سایت