17 11 2021 00:43
کد خبر : 1672988
تعداد بازدید : 586

بهره‌گیری کاربران کتابخانه‌ی مرکزی دانشگاه از 47 هزار منبع چاپی و الکترونیک

 

 

 

رئیس کتابخانه، مرکز اطلاع‌رسانی و اسناد دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اینکه کاربران کتابخانه‌ی مرکزی از ابتدای امسال 44 هزار و 535 هزار بارگیری منابع الکترونیکی داشته‌اند، گفت: همچنین دو هزار و 500 نسخه‌ی چاپی از کتابخانه‌ی مرکزی دانشگاه به امانت داده شده است.

دکتر منصور کوهی رستمی به مناسبت هفته‌ی کتاب، کتاب‌خوانی و کتابدار در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: همچنین کاربران دانشگاهی به‌صورت غیرحضوری از 385 پایان‌نامه‌ی دیجیتال استفاده کرده‌اند.

وی، اظهار کرد: با همه‌گیری بیماری کرونا بخشی از خدمات کتابخانه‌ی مرکزی دانشگاه به‌صورت مجازی به

کاربران ارائه‌ شده است. در هشت ماه گذشته 24 هزار مراجعه به پایگاه‌های برخط و غیربرخط لاتین و 20 هزار و 150 مراجعه نیز به پایگاه‌های فارسی کتابخانه ثبت‌شده است.

رئیس کتابخانه، مرکز اطلاع‌رسانی و اسناد دانشگاه شهید چمران اهواز  از اهدای یک هزار و 500 عنوان کتاب در هشت ماه گذشته به این کتابخانه خبر داد و افزود: در این مدت با وجود برپا نشدن نمایشگاه‌های کتاب در کشور و استان با خرید 35 هزار و 200 منبع الکترونیکی تعداد منابع الکترونیکی کتابخانه به سیصد و نه هزار منبع افزایش‌یافته است.

کوهی رستمی، ادامه داد: همچنین به‌منظور تأمین منابع اطلاعاتی شامل پایان‌نامه‌های فارسی و لاتین و کتاب‌های الکترونیکی از خارج و داخل کشور 135 منبع جدید برای اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از سوی بخش تامین مدرک کتابخانه‌ی مرکزی تهیه و در اختیار آن‌ها قرار گرفته است.

وی از بارگذاری اطلاعات سه هزار و 526 دانشجوی نوورود مقاطع مختلف این دانشگاه در سامانه‌ی کتابخانه مرکزی خبر داد و گفت: از ابتدای امسال سه وب‌نشست آموزشی برای اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان نوورود دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شده است.

رئیس کتابخانه، مرکز اطلاع‌رسانی و اسناد دانشگاه شهید چمران اهواز، عنوان کرد: در حال حاضر این کتابخانه دارای 152 هزار و 779 نسخه کتاب فارسی، 23 هزار و 761 نسخه کتاب انگلیسی و چهار هزار و 766 سند است.

کوهی رستمی در پایان از بخش اسناد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های کتابخانه‌ی مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز نام برد و افزود: این بخش شامل اسناد خوزستان‌شناسی، سالنامه‌های آماری، بایگانی انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز، نسخ خطی و سنگی، کتاب‌های هنری و نفیس، طرح‌های تحقیقاتی، مجموعه مقالات است که گنجینه‌ای غنی از منابع محسوب می‌شود و دارای هرگونه اثر و مدرک با ارزش تاریخی است که از گذشته‌های دور و نزدیک گردآوری و برای پاس‌داشت و حفظ تاریخ، فرهنگ، زبان، دین، آداب‌ورسوم در دسترس کاربران قرارگرفته است.

 

درج شده توسط: مدیر سایت