استفاده از تمامی استعدادهای علمی دانشگاه شهید چمران اهواز برای حل مشکلات صنعت نفت - دانشگاه شهید چمران اهواز
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران خواستار سوق دادن تمامی استعدادهای علمی دانشگاه شهید چمران اهواز بهسمت حل مشکلات صنعت نفت شد و گفت: با حل مشکلات این صنعت میتوانیم به سمت درآمدزایی حرکت کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، ابراهیم علوی طالقانی امروز یکشنبه سوم آذرماه در نشست مدیران پژوهشی شرکت ملی نفت ایران و اعضای هیئتعلمی دانشگاه که در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه شهید چمران اهواز در قرارداد 10 قلم کالای اساسی وزارت نفت از بسیاری شرکتها موفقتر عمل کرد و رفتار حرفهایتری نیز داشت.
وی، افزود: این مسئله توقعات شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب را از دانشگاه شهید چمران اهواز بیشتر کرده و خواستار اجرای پروژههای باکیفیتتر از سوی دانشگاه است.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، ادامه داد: خوشبختانه در دانشگاه شهید چمران اهواز ظرفیتهای علمی بسیاری وجود دارد و درمجموعه نفت نیز زمینههای لازم برای استفاده از این توانمندیها مهیا است؛ یکی از دلایل موفقیت پروژههای مرتبط با صنعت در دانشگاهها، کار جمعی و تیمی با استفاده از استادان ماهر است.
علوی طالقانی خاطرنشان کرد: آمادگی لازم راداریم تا از توانمندیهای علمی به نحو بهینه استفاده کرده و درمجموعه نفت از آن بهرهمند شویم؛ مسئله نفت منحصر به مخازن نفتی و واحد بهرهبرداری نیست. بهعنوانمثال در حوزه عمرانی نیز میتوان پروژههای مشترکی بین دانشگاه و این صنعت، تعریف و منعقد کرد.
وی، اظهار کرد: سپردن پروژه در بخش صنعت نفت یک بخش و حل مسائل و مشکلات این حوزه بخش دیگری است که هر دو باید موردتوجه قرار گیرد؛ استفاده از پسابهای نفتی برای مصارف غیر از آشامیدنی میتواند عنوان یک طرح باشد که با همکاری دانشگاه و این صنعت پی گیری شود.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران خواستار نامگذاری یکی از روزهای هفته پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز بهعنوان نفت و پژوهش شد و گفت: در این روز میتوان با حضور مدیران حوزه صنعت نفت و همچنین استادانی که در این حوزه فعالیت داشته است مسائل و مشکلات را بررسی و زمینههای همکاری هرچه بیشتر را فراهم کرد.
در ادامه دکتر شاهین کرد رئیس اداره پژوهش شرکت ملی مناطق نقت خیز جنوب با ارائه گزارشی از وضعیت همکاری با دانشگاهها، گفت: درمجموع یک هزار و 392 پروژه تحصیلات تکمیلی موردحمایت مناطق قرارگرفته که از این تعداد 724 پروژه مربوط به دانشگاهها و مراکز علمی استان خوزستان است و 56 درصد نیز به دانشگاه شهید چمران اهواز تعلقگرفته است.
وی، افزود: مناطق نفتخیز جنوب میتواند در سه حوزه پروژههای تحصیلات تکمیلی، پروژههای تحقیقاتی و فرصتهای مطالعاتی، با دانشگاهها و مراکز علمی همکاری داشته باشد.
کرد، از تدوین برنامه جامع پژوهشی و فناوری در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب خبر داد و بیان کرد: این برنامه با چند هدف تدوینشده که مهمترین آن ارتباط با دانشگاهها است.
در ادامه اعضای هیئتعلمی دانشگاه شهید چمران اهواز به بیان نظرات و سؤالات خود درباره چگونگی برقراری ارتباط هرچه بیشتر با صنعت نفت پرداختند.
همچنین صبح امروز مدیران پژوهشی شرکت ملی نفت ایران از پژوهشکده تجهیزات و میادین نفت و گاز دانشگاه شهید چمران اهواز و پروژههای مرتبط با پمپهای SRP بازدید کردند.