13 12 2019 21:02
کد خبر : 1705460
تعداد بازدید : 629

پژوهش را باید از مدارس آغاز کرد/ ظرفیت‌های علمی و کارگاهی دانشگاه در اختیار مدارس قرار می‌گیرد

 

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز بابیان اینکه پژوهش و فناوری را باید از مدارس آغاز کرد، بیان کرد: دانشگاه ظرفیت‌های علمی و کارگاهی خود را باهدف ترویج فرهنگ پژوهش در اختیار مدارس استان قرار می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر غلامحسین خواجه امروز شنبه ۲۳ آذرماه در آیین نواختن زنگ پژوهش و تجلیل از معلمان و دانش آموزان پژوهشگر برتر استان در دبیرستان شهید زهره بنیانیان، با تبریک فرارسیدن این هفته اظهار کرد: همان‌گونه که اخلاق، احترام، وطن‌دوستی و ... در مدارس به دانش آموزان یاد داده می‌شود فرهنگ پژوهش را نیز باید از مدارس آغاز کنیم.

وی، افزود: ترویج فرهنگ پژوهش در جامعه یکی از اولویت‌های اصلی مجموعه دانشگاه شهید چمران اهواز است و بی‌شک معلمان نقش بی‌بدیل در تربیت و پرورش پژوهشگران آینده ایفا می‌کنند.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: اگر دانش آموزان را پرسشگر، بااخلاق و امیدوار به آینده تربیت کنیم، بزرگ‌ترین خدمت را به کشور کرده‌ایم.

خواجه عنوان کرد: امیدواریم رسالت این روز را فراموش نکرده و با تدوین یک برنامه منسجم در راستای پرورش دانش‌آموزانی پژوهشگر گام برداریم.

 وی اظهار کرد: از همه معلمان پژوهنده و دانش آموزان پژوهشگر استان خوزستان که با تلاش خود در راستای ارتقای شاخص‌های پژوهشی و علمی استان گام برمی‌دارند صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم.

کورش مودت مدیرکل آموزش‌وپرورش استان خوزستان نیز بیان کرد: خوشبختانه دانش آموزان استان خوزستان توانسته‌اند در عرصه نانو و فناوری عناوین و افتخارات مهمی را کسب کنند.

وی با اشاره به وجود ۴۰ پژوهش‌سرای دانش‌آموزی، گفت: این پژوهش‌سراها باهدف نهادینه کردن امر پژوهش، استعدادیابی و تلفیق یافته‌ها و اقدامات پژوهشی در سراسر استان دانش آموزان پژوهشگر را تحت پوشش خدمات خود قرار داده‌اند.

وی بابیان اینکه امر پژوهش به‌عنوان یک فرهنگ در مجموعه تعلیم و تربیت استان تبدیل‌شده است، خاطرنشان کرد: برگزیده شدن چندین معلم خوزستان در جشنواره کشوری معلمان پژوهنده و  کسب عناوین کشوری توسط دانش آموزان خوزستانی در جشنواره نوجوان خوارزمی و جشنواره جابر بن حیان نشان از رشد شاخص‌های پژوهشی در آموزش‌وپرورش خوزستان دارد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان ادامه داد: سند تحول بنیادین جایگاه ویژه‌ای برای پژوهش قائل شده است که در این سند معلم خلاق و هدایت‌گر به‌عنوان تصمیم‌ساز نقش راهبردی را در آموزش پژوهش محور دانش آموزان ایفا می‌کند.

گفتنی است در این آیین که با حضور دکتر شریعتی استاندار خوزستان برگزار شد، از دانش آموزان و معلمان پژوهشگر برتر استان خوزستان تجلیل به عمل آمد.

همچنین با حضور استاندار خوزستان نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانش آموزان استان خوزستان نیز آغاز به کارکرد.

 

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت