پژوهشهای کاربردی میتواند مبنای توسعهی پایدار استان باشد - دانشگاه شهید چمران اهواز

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز با تاکید بر اینکه پژوهشهای کاربردی میتواند مبنای توسعهی استان باشد، خاطرنشان کرد: فعالیت بدون پشتوانهی پژوهشی و فناورانه تاثیری در حل مشکلات نخواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علیمحمد آخوندعلی در نشست کمیتهی آموزش و پژوهش کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری (آپفن) استان خوزستان که پیش از ظهر امروز دوشنبه 24 مردادماه در سالن اجتماعات حوزهی ریاست دانشگاه برگزار شد بیان کرد: در حوزهی مسایل پژوهشی تجارب موفق و ناموفقی در استان داشتهایم؛ در جلسات مختلف با حضور مسئولان استانی بر این مسئله تاکید شده است که برای تحول استان باید از ظرفیتهای علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاهها استفاده شود.
وی، گفت: امیدواریم با تصویب اولویتهای پژوهشی استان در سال 1401 در شورای برنامهریزی استان شاهد عملیاتی شدن این اولویتها در راستای توسعه و ارتقای استان خوزستان باشیم.
در ادامه معاون توسعهی مدیریت و منابع انسانی استانداری خوزستان نیز بر لزوم بازنگری در برخی از فرآیندهای حوزهی پژوهش تاکید کرد.
دکتر احمدی موالیزاده با اشاره به اهمیت مسئلهی آموزش در استان خوزستان از برگزاری هفتهی آموزش در این استان خبر داد.
وی، بیان کرد: در این هفته که تلاش خواهیم کرد با بازگشایی مدارس و دانشگاهها همزمان باشد مسائل و مشکلات حوزهی آموزش در مدارس و دانشگاههای استان با حضور افراد صاحبنظر بررسی میشود.
معاون توسعهی مدیریت و منابع انسانی استانداری خوزستان همچنین خواستار تدوین برنامههای لازم برای حفظ و نگهداشت نخبگان در این استان شد.
گفتنی است این نشست با حضور دکتر علیرضا کیاست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، قاسم صنگوری سواری مدیر مرکز آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خوزستان، دکتر صابری رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.
تعیین عنوانهای پژوهشی استان در سال 1401 و بررسی وضعیت آموزش در استان از دستورکارهای سومین نشست کمیتهی آموزش و پژوهش کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری (آپفن) بود.