پروژهی UNI-TEL با مشارکت دانشگاه شهید چمران اهواز موفق به دریافت اعتبار مالی از اتحادیهی اروپا شد - دانشگاه شهید چمران اهواز

مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: پروژهی مدرن و بینالمللی سازی مؤسسات آموزش عالی ایران از طریق توسعهی برنامهی آموزشی گروهی مبتنی بر تکنولوژی تسهیلکننده یادگیری (TEL) در رشتههای مهندسی و STEM (علوم، تکنولوژی، مهندسی، ریاضی) موسوم به پروژه UNI-TEL توسط اتحادیهی اروپا پذیرفته و به آن اعتبار مالی تعلق گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر کریم لویمی مطلق در این باره بیان کرد: این پروژه در قالب برنامهی اراسموسپلاس تعریفشده است و در سال 1398 با همکاری سه دانشگاه اروپایی و هفت دانشگاه ایرانی از جمله دانشگاه شهید چمران اهواز برای دریافت بودجه از اتحادیهی اروپا به ثبت رسید.
وی افزود: از میان یک هزار و پنج درخواست ثبتشده برای دریافت اعتبار مالی تنها 164 درخواست در سال 2020 پذیرفته شد که پروژه UNI-TEL یکی از این پروژهها است که بر طبق ارزیابی اتحادیه اروپا در ردهی پروژههای باکیفیت خوب قرار دارد.
مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اینکه گروه هدایتکنندهی این پروژه در دانشگاه شهید چمران متشکل از دفتر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه و تعدادی از اساتید این دانشگاه است، ادامه داد: هدف از اجرای پروژه UNI-TEL حمایت از مدرن سازی، بینالمللی سازی و دسترسی به سیستم آموزش عالی در کشورهای شریک (ایران) از طریق توسعهی شیوههای آموزشی خلاقانه بر مبنای تکنولوژی تسهیلکننده یادگیری گروهی (TEL) است.
لویمی مطلق، خاطرنشان کرد: این پروژه در پاسخ به چالشهای حال حاضر آموزش عالی در ایران از جمله کمبود معلمان و اساتید مجرب و کاردان، ضعف در روشها و کاربردها، دسترسی ناکافی به فناوری و عدم دانش کافی و توانایی بهرهبرداری از فناوری تدوینشده است.
وی، عنوان کرد: از نتایج اصلی این پروژه میتوان به توسعهی برنامه آموزشی مدرن سازی شده در مهندسی و دروس STEM اشاره کرد که باید بهعنوان یک پله بهسوی فرآیند هماهنگسازی سیستم آموزش عالی در اروپا و ایران موردتوجه قرار گیرد. همچنین این نتیجه در تطابق با سرفصل بینالمللی سازی دانشگاههای ایران در ششمین برنامه توسعهی ملی خواهد بود.
مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: شرکای اروپایی این پروژه دانشگاههای Guglielmo Marconi University از کشور ایتالیا، University of Turku از کشور فنلاند و Universidade Aberta از کشور پرتغال است؛ همچنین دانشگاههای شریف، تهران، اصفهان، شیراز، سیستان و بلوچستان و دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) در این پروژه همکاری دارند.