نشست کمیته سازمانهای مردمنهاد کارگروه اجتماعی، فرهنگی و اطلاعرسانی هیئت ویژه گزارش ملی سیلابها - دانشگاه شهید چمران اهواز

نشست کمیته سازمانهای مردمنهاد کارگروه اجتماعی، فرهنگی و اطلاعرسانی هیئت ویژه گزارش ملی سیلابها امروز شنبه چهارم اردیبهشتماه در دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر مسعود صفایی مقدم مسئول کارگروه اجتماعی، فرهنگی و اطلاعرسانی حوزه استان خوزستان هیئت ویژه گزارش ملی سیلابها، بیان کرد: امیدواریم گزارشی که تهیه میشود دستمایهای باشد برای اینکه در آینده و در زمان وقوع رخدادهایی مانند سیل و غیره بدانیم چهکارهایی را انجام دهیم. هدف از این گزارش معرفی مقصران نیست هرچند درنهایت جمعبندی مکتوب به ریاست محترم جمهوری و مردم ارائه خواهد شد.
وی اظهار کرد: در تهیه گزارش سیلابها درستی و صداقت در کار مهم است و هیچکدام از کسانی که دستاندرکار هستند مسئولیت دولتی خاصی ندارند و تلاش میکنیم گزارشها بر اساس واقعیتها تنظیم شود.
عضو هیئتعلمی دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: سعیمان را خواهیم کرد تحت تأثیر تبلیغات نباشیم و آنچه واقع مطلب است انجام گیرد.
صفایی مقدم، افزود: نشست با سمنها یکی از بخشهای مهم کار است که معمولاً مورد غفلت قرار میگیرد و با توجه به اینکه در جریان سیل اخیر مشاهده شد که عمده کارها مردمی بود به کمک سمنهای فعال استان گزارشی برای ارائه به شخص رئیسجمهور تهیه خواهد شد.
در ادامه دکتر یدالله مهرعلی زاده عضو کارگروه اجتماعی، فرهنگی و اطلاعرسانی هیئت ویژه گزارش ملی سیلابها در استان خوزستان نیز، گفت: در کشور سه کارگروه در وزارت کشور، دستگاههای اجرایی و همچنین هیئت ویژه گزارش ملی سیلابهای مسئله سیلهای اخیر را پی گیری میکند.
وی، بیان کرد: از سوی ریاست محترم جمهوری کارگروهی به نام هیئت ویژه گزارش ملی سیلابها تشکیلشده است که وجه تمایز آن با دو کارگروه دیگر استقلال رأی آن است و با توجه به اینکه وابستگی بهجایی ندار بر اساس آمارهای تحلیلی از سیل، گزارش خود را به ریاست محترم جمهور ارائه خواهد داد.
عضو هیئتعلمی دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: درمجموع هیئت ویژه ملی سیلابها کارگروههای اجتماعی، سیاسی، حقوقی و ... تشکیلشده است تا بتوان ابعاد مختلف سیل را تجزیهوتحلیل کرد .
مهر علی زاده با اشاره به اینکه کمیته فرهنگی و اجتماعی تفسیر مسائل اجتماعی این رخداد را بر عهده دارد، عنوان کرد: کار این کارگروه بسیار پیچیده و حساس است و برای مدیریت موضوع چهار کارگروه اجتماعی، سمنها، رسانه و آموزش و روانشناسی ذیل آن تشکیلشده است.
وی، اضافه کرد: آنچه ریاست محترم جمهوری از کارگروه خواسته در قالب سؤالاتی مطرحشده است که سمنها پس از بررسیهای لازم باید به چهار سؤال مطرحشده در این حوزه پاسخگو باشند که پس از جمعآوری تمامی پاسخها و ارائه آن گزارش ملی سیلابها تهیه میشود.
در ادامه این نشست اعضا و مسئولان سمنهای استان خوزستان به بیان مسائلی درباره وضعیت سیلزدگان در مناطق، راهکارهایی برای ارائه مطلوب امکانات، وضعیت خدماترسانی به سیلزدگان و ... ارائه کردند.