نشست مدیران پژوهشی شرکت ملی نفت ایران و اعضای هیئتعلمی دانشگاه شهید چمران اهواز - دانشگاه شهید چمران اهواز
نشست مدیران پژوهشی شرکت ملی نفت ایران و اعضای هیئتعلمی دانشگاه شهید چمران اهواز امروز یکشنبه 3 آذرماه در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر علی حقیقی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیان کرد: در چند سال اخیر رویکرد دانشگاه به سمت ارتباط با صنعت تغییر کرده و توانستهایم فعالیتهای مشترکی با حوزه نفت داشته باشیم.
وی اظهار کرد: سه عامل "برنامهریزی و سیاستها"، "خواست اعضای هیئتعلمی برای ارتباط با صنعت" و "تمایل صنعت برای همکاری با دانشگاهها" از عواملی است که سبب موفقیت هر دانشگاهی می شود .
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، خاطرنشان کرد: عامل خواست و اراده صنعت برای ارتباط با دانشگاه از سایر عوامل مهمتر است و اگر این نگاه در صنایع وجود نداشته باشد، توفیقی حاصل نمیشود.
در ادامه دکتر افشین قنبرزاده مدیر گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به شعار امسال هفته پژوهش و فناوری بیان کرد: شعار امسال هفته پژوهش و فناوری، "پژوهش اثربخش، فناوری ارزشآفرین، رونق تولید" است که امیدواریم بتوانیم با تلاش هرچه بیشتر به اهداف مدنظر این هفته در کشور، برسیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود، گفت: دانشگاه شهید چمران اهواز دارای 14 دانشکده است و چهار دانشکده "عمران و معماری"، "نفت، گاز و پتروشیمی"، "حقوق و علوم سیاسی" و "باستانشناسی" نیز به دانشکدههای این دانشگاه افزوده میشود.
مدیر گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز، در خصوص قراردادهای این دانشگاه با حوزه صنعت گفت: در سال 92 ، چهار میلیارد تومان قرارداد میان دانشگاه و بخش صنعت منعقد شد که این میزان در سال 96 به 19 میلیارد تومان و در سال 98 به 150 میلیارد تومان رسیده است.
قنبرزاده بابیان اینکه در دانشگاه شهید چمران اهواز 11 مرکز تحقیقاتی تقاضامحور درزمینه انرژی و اقتصاد فعالیت دارند، افزود: تاکنون 60 پروژه مشترک با نفت در دانشگاه انجامشده که 17 پروژه مربوط به مخازن نفتی است و از 50 پایاننامه نیز حمایت شده است.
وی، ادامه داد: در سال 98 سه قرارداد مهم میان دانشگاه شهید چمران اهواز و نفت منعقدشده است؛ همچنین میزان قراردادهای دانشگاه با بخش خصوصی نفت نیز در سال 97 بیش از 10 میلیارد تومان است.
مدیر گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز همچنین از طرح استفاده از LNG بهجای گازوئیل بهعنوان سوخت ناوگان حملونقل بهعنوان یکی از طرحهای کلان دانشگاه نام برد و گفت: این طرح به لحاظ زیستمحیطی و کاهش آلایندهها میتواند بسیار مؤثر باشد و بهعنوان سوختی پاک، ایمن، ارزان شناخته میشود که امیدواریم بتوانیم در جلساتی با حضور مدیران نفت زمینه همکاریهای بیشتر را فراهم نماییم.
این نشست که با حضور ابراهیم علوی طالقانی مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، دکتر شاهین کرد رئیس اداره پژوهش شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، دکتر کوتی مدیر تولید مناطق نفتخیز جنوب و اعضای هیئتعلمی دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد.
پیشازاین نیز مدیران پژوهشی شرکت ملی نفت ایران بازدیدهایی از پژوهشکده تجهیزات میادین نفت و گاز دانشگاه شهید چمران اهواز و پروژههای مرتبط با پمپهای SRP داشتند.