04 10 2020 00:05
کد خبر : 1692242
تعداد بازدید : 490

نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه، مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 10 کشور برگزار شد

 

 

 

به‌منظور انتخاب دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 10 کشور نشستی به‌صورت مجازی با حضور دکتر عبدالهی نژاد مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست که شنبه 12 مهرماه برگزار شد، دکتر عبدالهی نژاد با تقدیر از تلاش  روابط عمومی‌های منطقه 10 کشور در آگاهی‌رسانی به جامعه در دوره شیوع بیماری کرونا، گفت: جامعه همواره نگاهی مثبت و همراه با اعتماد به دانشگاه‌ها داشته است و این مسئله موجب شده که نظرات کارشناسی اعضای هیئت‌علمی به‌خوبی از سوی جامعه پذیرفته شود.

وی افزود: در جریان همه‌گیری بیماری کرونا وظیفه روابط عمومی‌های دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری سخت‌تر است زیرا با توجه به جایگاه آموزشی و علمی مسئولیت آگاهی‌رسانی و هدایت جامعه را بر عهده ‌دارند.

مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار این شد که با توجه به ظرفیت‌های استان خوزستان، روابط عمومی‌های دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی  و فناوری منطقه 10 کشور زمینه‌ی ارتباط هرچه بهتر با دستگاه‌ها و مسئولان اجرایی استان برای پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای استان را فراهم نمایند.

در ادامه دکتر علی یاری سرپرست روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز ضمن خیرمقدم به شرکت‌کنندگان در این نشست مجازی با یادآوری دلاوری‌ها و جان‌فشانی‌های ملت قهرمان ایران در هشت سال دفاع مقدس، فرارسیدن چهلمین سالگرد این رویداد مهم را تبریک گفت و خاطرنشان کرد: یکی از وظایف روابط عمومی‌های حوزه آموزش عالی نشر ارزش‌ها و دستاوردهای آن دوران به جامعه‌ی جوان دانشگاهی است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه زیست دوره‌ی کرونا در همه‌ی جهات با دوره‌ی قبل از همه‌گیری این بیماری تفاوت دارد، گفت: یکی از این تفاوت‌ها، شیوه‌ی فراگیر آموزش عالی است. حضور نداشتن دانشجو در دانشگاه بسیاری از فعالیت‌های این نهاد فرهنگی و علمی تاثیر گذاشته است.

سرپرست روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز با تأکید بر اینکه حفظ ارتباط مؤثر با دانشجو و اعضای هیئت‌علمی نیازمند شیوه‌های خلاقانه است، افزود: تولید پیام‌های آموزشی، فرهنگی و تربیتی و انتقال به جامعه‌ی هدف با محدودیت‌هایی روبر شده است؛ اما گریزی نیست که باید با تمام توان از فرصت فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی برای ایفای نقش و وظیفه بهره ببریم.

یاری، ادامه داد: موضوع مهمی که جامعه‌ی ما در حال حاضر با آن روبرو است، شکل‌گیری نوعی گسست و سردرگمی اجتماعی  و ناامیدی و عدم قطعیت در زندگی است. کاهش امید به آینده، برآیند این وضعیت است؛ جامعه‌ی دانشگاهی هم که عضوی پویا و مؤثر از جامعه است، از این حال و هوا کم و بیش متأثر است.

سرپرست روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: لازم است روابط عمومی‌ها یکی از بخش‌های وظایف اصلی خود را به اجرای طرح‌های افکارسنجی و تدوین داده‌های مستند برای تصمیم‌گیران دانشگاه‌ها اختصاص دهند. در این دوره پرتلاطم روابط عمومی‌ها باید بیش از گذشته در نقش مشاوران اجتماعی دانشگاه‌ها عمل کنند و در کنار بخش‌های پشتیبانی دانشگاه‌ها، تمام تلاش خود را برای حفظ انسجام سازمانی و نگهداشت و توسعه‌ی منابع انسانی سازمان به‌کارگیرند.

یاری در ادامه خواستار این شد که اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری اداره کل منابع انسانی و پشتیبانی این وزارت دوره‌های آموزش ضمن خدمت را برای کارکنان و مدیران روابط عمومی‌های دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری برگزار نماید.

سرپرست روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز همچنین از تلاش های دکتر ندا شفیعی مدیر پیشین روابط عمومی این دانشگاه و تلاش های وی برای ارتقاء جایگاه روابط عمومی تقدیر کرد.

گفتنی است در ادامه این نشست که با حضور دکتر ندا شفیعی معاون اداره روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همراه بود، مدیران روابط عمومی‌های منطقه 10 کشور به بیان نظرات خود درباره وضعیت روابط عمومی و مسئولیت‌های اجتماعی و ... پرداختند و با رأی اکثریت، فخرالدین ترابی‌زاده مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول به‌عنوان دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 10 کشور انتخاب شد.

 

 

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت