موفقیت انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در جشنواره بین المللی حرکت - دانشگاه شهید چمران اهواز
15 03 2021 03:11
کد خبر : 1682108
تعداد بازدید : 630


سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار و از دو انجمن علمی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در این جشنواره تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دو انجمن علمی دانشجویی «ژنتیک» و «علوم پایه و پاتوبیولوژی» به ترتیب در بخش های انجمن برتر و نشریه برتر سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت، برگزیده و تقدیر شدند.
در آیین اختتامیه این جشنواره که به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عطف به صورت برخط برگزار شد، انجمن علمی ژنتیک در بخش انجمن برگزیده و نشریه "بیووِت" متعلق به انجمن علوم پایه و پاتوبیولوژی در بخش نشریات برتر، حائز مقام های برتر شدند.