31 08 2020 21:28
کد خبر : 1693937
تعداد بازدید : 600

معاون پشتیبانی دانشگاه: ارتقای کارکنان در اولویت است

 

 

 

معاون پشتیبانی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: ارتقا و توجه ویژه به امور رفاهی کارکنان در اولویت کار معاونت پشتیبانی قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز دکتر امین رضا نقره آبادی به بخشی از اقدامات معاونت پشتیبانی در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: در این معاونت تحولات شگرفی صورت گرفته و شاهد تغییرات در ابعاد گسترده ای بوده ایم که یکی از این تغییرات در زمینه نیروی انسانی بوده است که تلاش شده ارتقای این بخش مورد توجه و اهمیت بیشتری قرار گیرد.

وی افزود: ارتقای کارکنان دانشگاه در اولویت قرار گرفته است و تاکنون تمام پرونده هایی که به این منظور به دست ما رسیده مورد ارزیابی قرار گرفته و نتیجه آن نیز اعلام شده است.

معاون پشتیبانی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: همچنین در زمینه‌‌ی اصلاح نمودار، کارگروهی تشکیل شده و  این نمودار مورد بازنگری قرار گرفته که به زودی پس از تصویب، ابلاغ می شود.

وی بیان کرد: برای بهبود فعالیت ها در معاونت پشتیبانی، چندین کارگروه دیگر نیز تشکیل شده که از جمله آن ها کارگروه بهبود فضای سبز دانشگاه است؛ بیش از ۲۰۰ هکتار فضای سبز در پردیس دانشگاه وجود دارد که بر اساس نظر استادان خبره تمامی اقدامات و اصلاحات در قالب این کارگروه بررسی، تصویب و ابلاغ می شود.

نقره آبادی گفت: در بخش عمرانی نیز از سال‌های گذشته تاکنون پیشرفت های خوبی را در سطح دانشگاه شاهد بودیم و دانشکده‌هایی مانند علوم تربیتی، علوم آب و دانشکده نفت،گاز و پتروشیمی و پروژه های ارزشمند دیگری، مراحل نهایی خود را سپری می کنند و امیدواریم هر چه زودتر به بهره برداری برسند.

وی تصریح کرد: همچنین در بخش تعمیرات اقدامات خوبی انجام شده و در شرایط مناسبی قرار داریم و امید است با برنامه ریزی های انجام شده در معاونت پشتیبانی مشکلات دانشگاه در این بخش کاملا برطرف شود.

معاونت پشتیبانی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: با توجه به مشکلات اقتصادی که در سال‌های گذشته وجود داشته در سطح دانشگاه تلاش شده تا امور رفاهی کارکنان بیشتر از همیشه مورد توجه قرار گیرد؛ در این زمینه چمران کارت بین کارکنان توزیع شده و تمام پرداختی های رفاهی دانشگاه به صورت نقدی به این کارت واریز خواهد شد.

وی همچنین به خلاصه ای از فعالیت های انجام شده در حوزه معاونت پشتیبانی در دو سال اخیر اشاره کرد و گفت: در حوزه امور اداری، کارگروه تدوین نظام ارزشیابی و جانشین ‌پروری برای تهیه مناسب تر، کاراتر و قابل استنادتر و همچنین برای تحلیل علمی و کارشناسی نتایج حاصل از فرم های ارزشیابی و در نتیجه ایجاد انگیزه در بین کارکنان دانشگاه تدوین و تصویب شد و در نهایت روش های مناسب جانشین پروری که به نظر می رسد یکی از مشکلات بزرگ دانشگاه است بررسی، تدوین و ابلاغ شده است.

معاون پشتیبانی دانشگاه شهید چمران اهواز، همچنین به تشکیل کارگروه اصلاح پست سازمانی و متناسب سازی مشاغل با نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین موضوع در منابع انسانی طراحی و جایابی مناسب نیروهای انسانی است که در این کارگروه مورد توجه قرار گرفته است تا علاوه برافزایش بهره وری، سرعت انجام فرآیندها افزایش یافته و حداکثر صرفه جویی در منابع انسانی صورت پذیرد.

وی ادامه داد: بازبینی، بررسی و تدوین شیوه نامه جدید ارتقای رتبه اعضای غیرهیئت علمی مطابق با آیین نامه استخدامی در تاریخ یکم بهمن ماه سال 1392 و اصلاح آن مطابق آیین نامه استخدامی در تاریخ دوم بهمن ماه سال  97 و همچنین شیوه‌نامه جدید بر اساس اصول کارشناسی بعد از بحث و گفتگوهای جدی در جلسات فشرده به مدت شش ماه برای بهبود عملکرد و فعالیت کارکنان و ایجاد انگیزه در بین آن ها تهیه، تدوین و ابلاغ گردید.

نقره آبادی در زمینه تشکیل کارگروه ارتقای رتبه اعضای غیرهیات علمی متشکل از کارشناسان منتخب معاونت ها گفت: به منظور تسریع در بررسی پرونده ی ارتقای کارکنان دانشگاه که از سال ۹۲ تا سال ۹۷ بلاتکلیف بودند این کارگروه از بین کارشناسان منتخب معاونت ها تشکیل شد که با برگزاری ۳۷ جلسه بیش از ۳۳۶ پرونده تاکنون بررسی کرده است.

وی به ارزشیابی برخط(آنلاین) کارکنان نیز اشاره کرد و گفت: ارزشیابی کارکنان در سال ۹۹ به صورت برخط (آنلاین) انجام می پذیرد و زیر ساخت های آن نیز تهیه و اجرا شده است.

معاون پشتیبانی دانشگاه شهید چمران اهواز درباره انتخاب معاون مدیر امور اداری گفت: انتخاب معاون مدیر امور اداری برای اولین بار از طریق فراخوان انجام شد که  پس از بررسی و مصاحبه از بین متقاضیان واجد شرایط، انتخاب صورت گرفت؛ این روش علاوه بر انتخاب اصلح باعث ایجاد روحیه نشاط و خودباوری در بین کارکنان دانشگاه شده است.

وی افزود: همچنین اصلاح تاریخ اعطای پایه سالیانه کارکنان دانشگاه در دستور کار قرار گرفت در حالی که در سنوات قبل برای بعضی از اعضا تا ۱۱ ماه تاخیر در تاریخ دریافت پایه سالیانه وجود داشت که در حال حاضر با اصلاح شیوه نامه این مورد اصلاح و باعث جلوگیری از اجحاف در حق همکاران شده است.

نقره آبادی با اشاره به عقد تفاهم با بانک های سامان و قرض الحسنه رسالت یادآور شد: در حال حاضر با عقد این تفاهم نامه ها زمان دریافت وام تا سه روز کاهش یافته و برای اعضای هیئت علمی نیز بدون ضامن تسهیلات اعطا می شود.

معاون پشتیبانی دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: اصلاح تایم اداری دانشگاه، تصویب کمک هزینه غذا برای کارکنان، اصلاح چارت سازمانی دانشگاه و معاونت پشتیبانی، تدوین شیوه نامه ماموریت روزانه اعضای هیئت علمی و غیرهیئت علمی دانشگاه، برگزاری منظم و دقیق جلسات هیئت اجرایی برای رسیدگی به امور اعضای غیرهیئت علمی (۲۸ جلسه)،تشکیل کارگروه استخدام و بکارگیری نیروی انسانی با استفاده از متخصصین موضوع، طراحی شیوه نامه استخدام و به‌کارگیری و توزیع نیروهای انسانی جدید در دانشگاه از دیگر خدمات موثر در دو سال اخیر بوده است.

وی تصریح کرد: همچنین در حوزه امور مالی، تشکیل کارگروه مشارکت، سرمایه گذاری و تنوع بخشی به منابع مالی برای ایجاد حداکثر استقلال مالی دانشگاه از منابع عمومی دولت، تشکیل کارگروه اجاره اماکن، تشکیل کارگروه هدایا و کمک های مردمی و اهدای هدایای غیرنقدی، اصلاح فرآیندها برای افزایش سرعت در انجام امور جاری و در نتیجه کاهش زمان با حفظ دقت در انجام امور، تغییر زمانبندی درخواست وجه اختصاصی از خزانه از دو هفته در میان به پنج روز یکبار با هدف نهایی درخواست وجه به صورت روزانه از دیگر خدمات ارایه شده به کارکنان است.

 نقره آبادی گفت: همچنین تفاهم بودجه با مراکز هزینه (معاونت ها و دانشکده ها) بر اساس معیارهای قابل سنجش و همچنین برنامه ها با تاکید بر برنامه های پژوهشی و درآمدزا در دستور کار قرار گرفته که در تفاهم بودجه با دانشکده ها تعداد دانشجو (دکترا، ارشد، کارشناسی و خارجی)، تعداد اعضای هیئت علمی (استاد، دانشیار و استادیار)، مساحت دانشکده، نوع دانشکده (تجربی و غیر تجربی)، میزان پژوهانه(گرنت)، میزان درآمد اختصاصی مرکز هزینه، تالارهای اجتماعات، هیئت علمی شاخص آموزشی و یا پژوهشی و همچنین برنامه های درآمدزای هر واحد مورد توجه و ارزیابی قرار می گیرد.

وی افزود: تقسیم عادلانه و شفاف بودجه جاری و درآمد اختصاصی در بین مراکز هزینه، حداکثرصرفه جویی در منابع مالی با تاکید بر اجرای مأموریت های دانشگاه، جلوگیری از برگشت مبالغ در جذب کلیه اسناد خزانه، تغییر عاملین مالی دو سال یکبار به برای شفاف‌سازی بیشتر امور و نظارت مستمر بر فعالیت آن ها، یکپارچه سازی حساب های دانشگاه، ایجاد شناسه های مختلف و تقسیم pos در بین مراکز هزینه جهت ردیابی و تحلیل منابع درآمدی دانشگاه (۳۵۰ شناسه و ۱۵ دستگاه pos)،استقرار و اجرای سامانه تدارکات الکترونیک دولت (سامانه ستاد) برای ثبت کلیه معاملات دانشگاه، استقرار و اجرای سامانه خرید کالا، اموال، انبار و تدارکات (سامانه ساتا) در دانشگاه، ایجاد درگاه پرداخت الکترونیکی (online) برای وصول آسان تر درآمد اختصاصی، طراحی، تدوین و اجرای سامانه اضافه کار، ثبت دارایی ها در سامانه سادا (سامانه اموال دولتی)، تهیه شناسنامه اموال غیرمنقول و تهیه و اجرای زیرساخت های لازم برای اجرای بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد از دیگر خدمات بخش امور مالی است.

معاون پشتیبانی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به خدمات بخش امور قراردادها گفت: تشکیل کارگروه تدوین برنامه راهبردی معاونت پشتیبانی،ثبت کلیه قراردادهای دانشگاه در پایگاه اطلاعاتی قراردادهای کشور cdb.mporg.ir و تدوین و برنامه ریزی برای کلیه قراردادهای سالیانه دانشگاه از خدمات این بخش است.

وی بیان کرد: پیش از این اکثر قراردادهای دانشگاه به علت عملکرد نامناسب زمانی، مجبور به افزایش ۲۵درصد می شد که با تدوین نظام برنامه ریزی قراردادهای سالیانه تقریباً هیچ قراردادی اجبارا افزایش ۲۵ درصد  نداشته است.

نقره آبادی ادامه داد: همچنین بررسی، به روزرسانی و اصلاح متن اکثر قراردادهای دانشگاه به منظور رفع مشکلات آن ها، اصلاح قراردادهای جاری دانشگاه و رفع مشکلات قراردادهای پیشین و بروزرسانی آن ها برای تطابق بیشتر با مشکلات جاری در جلسات هفتگی و دایم مورد بررسی، ارزیابی و اصلاح قرار گرفت.

وی تصریح کرد: برای افزایش بهره وری نیروی انسانی وهمچنین انجام بهتر امور تخصصی، پیمانکار نیروی انسانی دانشگاه به سه پیمانکار خدمات، حراست و فضای سبز تقسیم گردید که قرارداد فضای سبز در سال جاری به صورت حجمی منعقد شده است.

معاون پشتیبانی دانشگاه شهید چمران اهواز به برگزاری منظم و تشکیل جلسات هفتگی کمیسیون مناقصات دانشگاه اشاره کرد و گفت: برگزاری مناقصه و عقد قرارداد در خصوص جذب منابع و خرید تجهیزات آزمایشگاه مرکزی هنوز به نتیجه نرسیده و بر اساس گزارش های رسیده اکثر دانشگاه ها نتوانستند این منابع را جذب نمایند.

وی بیان کرد: برگزاری مزایده مشارکت ملی راه، فروش یک واحد از واحدهای ملی راه و جذب درآمد اختصاصی حاصل از فروش آن در دستور کار قرار گرفته است.

 نقره آبادی افزود: همچنین تدوین و اصلاح آیین نامه مسکن اعضای هیئت علمی در جهت استفاده حداکثر اعضا از منازل سازمانی ، برنامه ریزی برای تولید 10 هزار اصله نهال به منظورکاهش هزینه های خرید و درآمدزایی ناشی از فروش آن ها و تاثیرگذاری بیشتر دانشگاه در محیط بیرون، اصلاح زمانبندی حرکت اتوبوس های پردیس دانشگاه برای ارتقا و بهبود کیفیت خدمات رسانی و کاهش هزینه‌ها، اصلاح و کاهش هزینه‌های هرس درختان دانشگاه، اصلاح فرایند امور در امور عمومی دانشگاه برای شفاف سازی بیشتر و پویایی و تسریع در امور، شناسایی و فروش خودروها قبل از این که به زمان اسقاط برسند در جهت افزایش درآمد اختصاصی دانشگاه، راه اندازی و استفاده از ایستگاه پمپاژ شماره ۲، تعمیرات اساسی ایستگاه پمپاژ شماره 1، بذرگیری از گل های فصلی برای کاهش هزینه های ناشی از خرید بذر با استفاده از نیروهای موجود فضای سبز و صرفه جویی در هزینه های سمپاشی دانشگاه با به کارگیری نیروهای فضای سبز به جای پیمانکار، صرفه جویی در تعمیر پمپ ها و الکتروپمپ ها با استفاده از پرسنل امور عمومی، لایروبی سیفون های کانال های آب خام دانشگاه بعد از 16 سال در نهایت لایروبی کانال های آب خام دانشگاه از دیگر خدمات موثر این حوزه به شمار می رود.

وی همچنین به خدمات دفتر فنی دانشگاه اشاره کرد و گفت: کارگروه عمرانی به جهت برنامه ریزی، تامین اعتبار و اجرای طرح‌های عمرانی و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و برنامه ریزی دقیق امور عمرانی، افزایش دقت در انجام امور و کاهش زمان اجرا به صورت هفتگی تشکیل و موارد مختلف مورد بحث، بررسی و تصمیم گیری قرار گرفته است.

معاون پشتیبانی دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: همچنین نظارت بر کلیه پروژه های عمرانی دفتر فنی و نظارت بر تعمیرات دانشگاه و  برنامه ریزی دقیق تعمیرات دانشگاه با کمترین مشکلات در سال 98 اجرا شد.


درج شده توسط: مدیر سایت