04 07 2020 22:43
کد خبر : 1696071
تعداد بازدید : 534

لزوم ایجاد مدرسه‌ی اتباع عراقی در دانشگاه شهید چمران اهواز

 

 

 

رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان(آزفا) دانشگاه شهید چمران اهواز در نشست مدیران مراکز آزفای کشور که به‌صورت مجازی برگزار شد، بر لزوم ایجاد مدرسه‌ی اتباع عراقی در این دانشگاه، تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر داوود پورمظفری در این نشست مجازی که با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان دانشجویان و دکتر عبدالحمید علیزاده مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، به ارائه‌ی گزارشی از فعالیت‌های مرکز آزفا این دانشگاه در زمینه‌ی آموزش مجازیِ زبان فارسی، ایجاد مدرسه‌ی اتباع عراقی و موانعی که بر سر راه تأسیس این مدرسه قرارگرفته است پرداخت و خواستار حمایت از دانشگاه در اجرای این طرح شد.

وی خاطرنشان کرد: تأ¬¬سیس مدرسه‌ی اتباع عراقی در این دانشگاه، علاوه برجذب تعدادی دانشجو و فارسی آموز عراقی که دارای فرزند مشغول به تحصیل هستند، بستر مناسبی برای معرفی دانشگاه شهید چمران اهواز در کشور عراق خواهد بود.

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت