غدیر عید تعیین تکلیف هدایت بشری است - دانشگاه شهید چمران اهواز

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز بابیان اینکه امام علی(ع) پیامبر نیست اما راهبری جامعه را پس از پیامبر بر عهده دارد، گفت: عید غدیر عید تعیین تکلیف هدایت بشری است، عید لطف الهی است به بندگان که آنها را در بیابان حیرت و گمراهی بی راهبر رها نکرده است.
حجتالاسلاموالمسلمین سید محسن شفیعی به مناسبت ایام دههی امامت و ولایت در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، ضمن تبریک دههی امامت و ولایت، بیان کرد: این ده روز مجموعهای از مناسبتهای فرخنده و مبارک مذهبی است و قله و نقطهی اوج آن عید سعید غدیر است.
وی افزود: در تعابیر اهلبیت عصمت و طهارت (ع) از عید قدیر بهعنوان «عیدالله الاکبر» یادشده است؛ عیدی که هم الهی است و هم در اعیاد مذهبی مسلمان از آن بالاتر نداریم.
مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: امام خمینی (رضوانالله تعالی علیه) فرمودند علت بزرگی عید غدیر به دلیل آن است که موضوع و ماهیت آن از تمامی مسائل مهمتر است؛ عید غدیر مسئلهی امامت و رهبری و تداوم شریعت نبوی است.
حجتالاسلاموالمسلمین شفیعی، اظهار کرد: پیامبری که 23 سال رنج کشید و تلاش و سعی وافری به نمایش گذاشت تا جامعه را تربیت کند و امتی را متحول کند؛ طبیعی، منطقی و عقلانی است که برای ادامه راه نسخه و پیشنهادی داشته باشد. حتی اگر آیه «یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ» هم نبود هم نمیتوانیم تصور کنیم که پیامبر جامعهی در حال تحول را به حال خود رها کند.
وی، عنوان کرد: بعد عقلانی مسئله هم انکارناپذیر است که کاری چنین بزرگ باید به فرجام و نهایت منتهی شود و تکلیف این مسیر مشخص شود و راهبر باید معرفی شود. وقتی تداوم بنا است تداوم نبوت و پیامبری باشد ادامه آن باید درخور و مناسب این افق بلند باشد.
مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، تأکید کرد: برای استمرار نبوت و رهبری الهی بشر، هیچ نسخهای را به کمال و بالندگی امامت نمیشناسیم؛ نسبت منطقی بین امامت و نبوت نسبتی است که با اندک نگاه و تأملی فهمیده میشود و لذا رسول خدا به امر حضرت حق کسی را به جانشینی انتخاب کرد که در تمام طول زندگی « اَشبهُ الناس» بود و تاریخ نزدیکتر و شبیهتر و همانندتر از امام علی(ع) به پیامبر(ص) را نمیشناسد.
حجتالاسلاموالمسلمین شفیعی بابیان اینکه جانشینی برای کسی است که جان، نَفَس و وجود پیامبر بود، گفت: در تعبیری پیامبر اکرم(ص) به امام علی(ع) فرمودند؛ «ای علی آنچه میبینم به چشم پیامبری و آنچه میشنوم به گوش نبوت، تو میبینی و میشنوی الا اینکه تو پیامبر نیستی».