سه عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع برترینهای وزارت علوم در همکاریهای جامعه و صنعت - دانشگاه شهید چمران اهواز

دکتر سید جعفر حجازی، دکتر بهرام علیزاده و دکتر احمد لندی سه عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جزو اعضای هیئت علمی برتر کشور در همکاریهای جامعه و صنعت در سال 1399، معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر بهرام علیزاده استاد گروه زمینشناسی نفت به دلیل اجرای پروژههای کلان اکتشافی به کارفرمایی شرکت ملی نفت ایران، مدیریت اکتشاف و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و راهنمایی بیش از 80 پروژه دانشجویی کارشناسی ارشد و دکتری با حمایت مدیریت اکتشاف و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب جزو استادان برتر در حوزه ارتباط با جامعه و صنعت در سال 1399، قرار گرفت.
از مهمترین قراردادهای تقاضامحور وی میتوان به طرح کلان «مطالعات ژئوشیمیایی سطحی حوضههای رسوبی ایران شامل طرحهای اکتشافی دزفول، لرستان و کپه داغ»، «توسعه فناوریهای نوین ژیوشیمیایی اکتشافی با تأکید بر ژئوشیمی سطحی و زیر سطحی در ناحیه دشت آبادان به عنوان هاب کشور»، «مطالعه ژئوشیمی سطحی ساختمان گیسکان به منظور رفع نواقص روشهای متداول اکتشافی در صنعت نفت» و ... اشاره کرد.
از این استاد دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان نقشآفرین مؤثر در ایجاد و فعالیت شبکههای علمی و تشکلهای تخصصی اثرگذار در حوزه مدیریت هاب ملی ژیوشیمی نفت (منصوب شده از سوی شرکت ملی نفت ایران) با هدف شناسایی و بهکارگیری پتانسیل و فناوریهای نوین ژئوشیمی اکتشافی در کشور، منطقه و جهان نام برده شده است.
همچنین دکتر سید جعفر حجازی، استادیار دانشکده عمران و معماری دانشگاه شهید چمران اهواز به لحاظ مشارکت در فعالیتها و برنامههای ملی و منطقهای ازجمله مشارکت در تهیه «سند چشمانداز استان»، «مشارکت در تنظیم برنامه توسعه آموزش عالی استان»، «مشارکت در سند توسعه و پیشرفته استان و همکاری در استفاده از ظرفیتهای علمی تولیدی استان» جزو استادان برتر کشور در زمینهی ارتباط با جامعه و صنعت قرار گرفت.
از حمله مهمترین قراردادهای تقاضامحور این استاد دانشگاه شهید چمران اهواز میتوان به «اولین مطالعه جامعه حاشیهنشینی در کشور برای شهر اهواز»، «اولین مطالعه جامع گردشگری استان»، «مطالعات برتر پژوهشی کشور؛ هدایت سیل آبها به اراضی ریزگرد استان» و ... اشاره کرد.
استفاده از همه ظرفیتهای علمی در انجام مطالعات فرابخشی، اقتصادی کردن طرحهای توسعهای و استفاده بهینه از منابع مالی و افزایش ایجاد اعتماد دستگاههای اجرایی به دانشگاه در مطالعات تقاضامحور از دستاوردهای ویژه کاربردی فعالیتهای دکتر سید جعفر حجازی است.
همچنین دکتر احمد لندی استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز جزو اعضای هیئت علمی برتر در همکاری با جامعه و دانشگاه شد.
از جمله تجارب مشارکت در فعالیتها و برنامهریزیهای ملی و منطقهای وی میتوان به «مسئول کمیته آموزش و پژوهشی مدیریت بحران استان خوزستان»، «عضو کمیته مقابله با گردوغبار استان خوزستان»، «عضو شورای تحقیقات آموزش و ترویج جهاد کشاورزی استان خوزستان» و... اشاره کرد.
«راهکارهای مقابله با گردوغبار»، «مطالعات HSEE شهرک صنعتی استان خوزستان» و «بررسی تغییرات کمی و کیفی تالاب هورالعظیم» از مهمترین قراردادهای تقاضامحور دکتر لندی است.
همچنین در انتخاب اعضای هیئت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت از برگزاری «کنفرانس بینالمللی گردوغبار با حضور نمایندگان سازمان ملل در بهداشت، کشاورزی و محیط زیست» و «ارائه سند آموزش 1400 مدیریت بحران استان خوزستان که به تصویب وزارت کشور رسیده است»، به عنوان دستاوردهای ویژه کاربردی این استاد دانشگاه شهید چمران اهواز نامبرده شده است.
دکتر احمد لندی عضو کارگروه مدیریت زیربنایی سازمان برنامه و بودجه استان خوزستان و ناظر علمی و بررسی طرحهای تحقیقاتی بخش کشاورزی در استانداری خوزستان است.
روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز این موفقیت را به دکتر حجازی، دکتر علیزاده و دکتر لندی و جامعهی علمی استان خوزستان شادباش میگوید.