زنگ هفته پژوهش و فناوری استان خوزستان نواخته شد - دانشگاه شهید چمران اهواز

با حضور دکتر علی حقیقی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، محمدتقی زاده مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، دکتر بابک مختاری رئیس پارک علم و فناوری استان، قاسم صنگوری سواری مدیر امور آموزش و پژوهش سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خوزستان، مهدی مکارمی مدیر برنامهریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری خوزستان و جمعی از مسئولان استانی و نواحی آموزش و پرورش اهواز صبح امروز شنبه 24 آذرماه زنگ پژوهش و فناوری استان در هنرستان دخترانه دارالفنون نواخته شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر علی حقیقی بیان کرد: نامگذاری نخستین روز از هفته پژوهش با عنوان پژوهش ،فناوری،مدرسه و دانشگاه و نواختن زنگ پژوهش در این روز نشاندهنده جایگاه علم و پژوهش در مدارس است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: برای برپایی هفته پژوهش و فناوری در استان سه دبیرخانه اجرایی، دبیرخانه نمایشگاه و فن بازار و دبیرخانه علمی تشکیل شد که این هفته از 24 تا 28 آذرماه در دانشگاهها و سراسر استان برگزار میشود.
حقیقی، ادامه داد: همچنین روز دوشنبه 26 آذرماه از پژوهشگران برتر دانشگاه شهید چمران اهواز در این دانشگاه تجلیل به عمل میآید.
وی با اشاره به شعار امسال با عنوان پژوهش هدفمند، فناوری ارزشآفرین در خدمت تولید ملی عنوان کرد: در سالهای گذشته مأموریتهای دانشگاه از صرفاً آموزشی به آموزشی و پژوهشی تغیر یافته است و اخیراً نیز موضوع دانشگاههای نسل سوم کارآفرین مطرحشده که باید تلاش کنیم به اینسو حرکت کنیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، اضافه کرد: فرهنگ پژوهش باید در مدارس شکل گیرد و اگر این مسئله تحقق یابد به تولید علم و ثروت منجر میشود.
در ادامه سید جاسم موسوی مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز با تأکید بر امر پژوهش، گفت: پژوهش مهمترین راه برای حل مشکلات یک جامعه است.
وی اظهار کرد: ما نیز در آموزش و پرورش تلاش خواهیم کرد زمینههای لازم برای رشد دانش آموزان در حوزه پژوهش و فناوری را فراهم نماییم.
محمد تقیزاده مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان نیز گفت: خوزستان سرزمین علما، دانشمندان، شاعران و... است و 600سال پیش از تأسیس آکسفورد در این استان دانشگاه بوده است.
وی اظهار کرد: با وجودی که کشور ایران از دیرباز دارای بزرگترین کتابخانهها بوده است اما اکنون یازدهمین کشور دنیا به لحاظ نرخ بیسوادی هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان بابیان اینکه بزرگترین آفت برای هر ملتی فقر پژوهشی است، بیان کرد: باید روحیه پژوهشگری را در فرزندانمان پرورش دهیم.
تقی زاده در بخش دیگری از صحبتهای خود از راهاندازی 41 پژوهش سرا دانشآموزی در استان خوزستان خبر داد و گفت: هدف از ایجاد این مراکز آماده سازی ذهن دانش آموزان برای امر پژوهش است.
گفتنی است در پایان این آیین از معلمان پژوهشگر برتر استان تجلیل به عمل آمد.