10 11 2020 06:34
کد خبر : 1690607
تعداد بازدید : 508

رونق فعالیت‌های علمی و پژوهشی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مزرعه و گلخانه‌ی تحقیقاتی

 

 

مدیر گروه آبیاری و زه‌کشی دانشکده‌ی مهندسی آب و محیط ‌زیست دانشگاه شهید چمران اهواز از رونق فعالیت‌های علمی و پژوهشی با استفاده از ظرفیت‌های مزرعه و گلخانه‌ی تحقیقاتی این دانشکده خبر داد.

دکتر سعید برومندنسبت با اشاره به اینکه مزرعه و گلخانه‌ی تحقیقاتی دانشکده‌ی مهندسی آب و محیط ‌زیست دانشگاه شهید چمران اهواز فضای مطلوبی برای فعالیت‌های پژوهشی اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی فراهم کرده است، بیان کرد: بهره‌وری و استفاده بهینه از آب برای کشت گونه‌های گیاهی مختلف، مهم‌ترین فعالیتی است که در مزرعه‌ و گلخانه‌ی دانشکده انجام می‌شود و دستاوردهای علمی آن به‌صورت مقاله در مجلات معتبر و یا به‌صورت پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مزرعه‌ی دانشکده مهندسی آب و محیط ‌زیست دانشگاه شهید چمران اهواز بیش از 20 سال قدمت دارد، خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 200 مقاله که حاصل پژوهش‌های اعضای هیئت علمی در مزرعه‌ی این دانشکده است، در مجلات معتبر علمی جهان منتشر شده است.

 مدیر گروه آبیاری و زهکشی دانشکده مهندسی آب و محیط ‌زیست دانشگاه شهید چمران اهواز از اجرای پژوهش‌های مشترک با سایر دانشگاه‌های کشور در مزرعه‌ی این دانشکده خبر داد و گفت: انجام پژوهش مشترک با دانشگاه شهرکرد از جمله فعالیت‌های اجرا شده است؛ امسال نیز دانشجوی خارجی مقطع کارشناسی ارشد این دانشکده توانست با انجام کار پژوهشی در مزرعه، پایان‌نامه خود را به اتمام رسانده و آماده دفاع است.

برومند نسب، افزود: امسال با کمک‌های شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی توانستیم مزرعهی اختصاصی دانشکده‌ی مهندسی آب و محیط ‌زیست را تجهیز و نوسازی کنیم که شامل حصارکشی، تعمیر و آب‌بندی حوضچه آب، کرت‌بندی، احداث جاده‌های دسترسی و... به ارزش 360 میلیون تومان است.

وی همچنین از تجهیز و نوسازی گلخانه‌ی تحقیقاتی دانشکده مهندسی آب و محیط ‌زیست خبر داد و گفت: این گلخانه به مساحت 270 مترمربع با همکاری و مساعدت استانداری خوزستان و سازمان جهاد کشاورزی استان به ارزش 230 میلیون تومان ساخته و تجهیز شده است.

مدیر گروه آبیاری و زه‌کشی دانشکده‌ی مهندسی آب و محیط‌ زیست دانشگاه شهید چمران اهواز، در پایان گفت: احداث یک هزار و 500 متر کانال پیش‌ساخته برای انتقال آب‌خام در این مزرعه از طریق کمک‌های شرکت جهاد نصر به ارزش تقریبی 600 میلیون تومان از اقدامات اجرا شده در مزرعه دانشکده است.

 

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت