دکتر نصرالله امامی برای تعالی و سربلندی دانشگاه از هیچ تلاشی فروگذار نبودند - دانشگاه شهید چمران اهواز

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: استاد دکتر امامی در شمار نسلی از استادان دانشگاه هستند که جدیت و اهمیت کار آموزشی را با پژوهش، خلاقیت و نوآوری درآمیختهاند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر غلامحسین خواجه بعد از ظهر امروز یکشنبه 26 بهمنماه در آیین بزرگداشت دکتر نصرالله امامی استاد پیشکسوت دانشکده ی ادبیات و علوم انسانی که در سالن اجتماعات حوزه ی ریاست برگزار شد، بیان کرد: دکتر امامی با مسئولیتپذیری و دلسوزی بیش از چهار دهه از عمر شریف خود را در راه تربیت شاگردان و تحقیق در زبان و ادبیات فارسی صرف کردهاند و امروز بسیاری از شاگردان او در کسوت استادی دانشگاه یا معلمی در دبیرستانها راه استاد فرزانهی خود را ادامه میدهند.
وی افزود: پژوهشهای آرام و پیوسته و تحقیقات متنوع استاد دکتر امامی بیش از بیست جلد اثر تألیف و ترجمه است که بیشتر این آثار ارزشمند در قالب کتابهای درسی در دانشگاههای سراسر کشور از منابع آموزشی رشتهی زبان و ادبیات فارسی هستند. رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: بخشی دیگر از کارنامهی پژوهشی این خاقانیپژوه و حافظشناس گرامی روزگار ما، در قالب مقالات گوناگون در مجلات معتبر علمی و پژوهشی در دسترس خوانندگان قرار گرفته است که همواره جزو منابع دست اول تحقیقات علاقهمندان به شمار میروند.
خواجه، ادامه داد: به دلیل همین کوششهای مستمر علمی و آموزشی، در سال 1376، دکتر امامی به عنوان پژوهشگر فعال نظام آموزش عالی و در سال 1378 به عنوان استاد نمونهی کشور برگزیده شد و مایهی مباهات جامعه دانشگاهی شهید چمران اهواز شدند.
وی، عنوان کرد: در کنار امور علمی و پژوهشی، استاد دکتر امامی در دورههایی از عمر همکاری خود با دانشگاه شهید چمران اهواز، با احساس مسئولیت، در جایگاه مدیریت گروه، معاونت پژوهشی دانشکده، عضویت در هیئت ممیزه، شورای انتشارات و دیگر شوراهای علمی دانشگاه خدمات ارزندهای را ارائه دادند و برای تعالی و سربلندی این دانشگاه از هیچ تلاشی فروگذاری نکردند.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، خاطرنشان کرد: شاگردی در محضر استادان بزرگ زبان و ادبیات فارسی و خوشهچینی از خرمن دانش و معرفت این بزرگان، تسلط علمی بر جوانب گوناگون زبان و ادبیات فارسی، برخورداری از روحیه و وجدان علمی، توجه همزمان به ابعاد آموزشی، پژوهشی و مسئولیتپذیری، نظم و انضباط شخصی و جدیت در کار علمی و پژوهشی و اداری، کوشش و تکاپوی همیشگی برای روزآمدن بودن آگاهیهای علمی و هماهنگی با تحولات علمی، تواضع و فروتنی و شاگردپروری و حسن خلق و رفتار پدرانه با دانشجویان از جمله ویژگیهایی است که همهی همکاران دانشگاهی و دانشجویان او بر آنها متفقاند.
خواجه، تاکید کرد: در یکی دو دههی گذشته که بسیاری از استادان گروه زبان و ادبیات فارسی بازنشست یا به دانشگاههای دیگر منتقل شدند، با پایمردی استاد دکتر امامی چراغ این رشته در دانشگاه شهید چمران اهواز فروزان ماند و اکنون شاگردان او بار این مسئولیت خطیر را بر دوش گرفتهاند که امید است با تأسی به منش نیک و رفتار علمی این پیشکسوت والامقام، نام و راه استاد امامی را به نیکویی بپویند.
وی در پایان گفت: برای همکار ارجمند و گرانقدرم استاد دکتر نصرالله امامی که عمر عزیز خود را صرف اعتلای زبان، ادبیات و فرهنگ ایران و سربلندی نام دانشگاه شهید چمران اهواز کردند، از درگاه پروردگار مهربان، آرزوی توفیق، بهروزی و شادکامی و تداوم خدمات علمی میکنم.
گفتنی است در پایان این آیین از مهرنامهی استاد دکتر امامی با عنوان «پرنیان صبح» که با خواستاری و اشراف دکتر محمود فتوحی و همکاری دکتر داوود پورمظفری و دکتر قدرتالله ضرونی تدوین شده است، رونمایی شد.