05 12 2020 22:43
کد خبر : 1688924
تعداد بازدید : 375

دکتر لویمی‌ مطلق: تحصیل 600 دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه شهید چمران اهواز

 

 

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و روابط بین‌الملل دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: هم‌اکنون بیش از 600 دانشجوی غیرایرانی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

مدیر دفترهمکاری‌های علمی و روابط بین‌الملل دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: هم‌اکنون بیش از 600 دانشجوی غیر ایرانی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

دکتر کریم لویمی مطلق، بیان کرد: سال گذشته 26 فرصت مطالعاتی و تحقیقاتی کوتاه مدت به دانشجویان دکتری و اعضای هیئت ‌علمی این دانشگاه اختصاص داده شده که از ابتدای امسال تاکنون برای 19 نفر از دانشجویان دکتری تشکیل پرونده داده­ایم و از این تعداد هشت نفر موفق به دریافت حکم فرصت تحقیقاتی شده­اند؛ همچنین هفت مقاله از اعضای هیئت علمی این دانشگاه در سیمنارهای بین‌المللی ارائه گردیده است.

وی اظهار کرد: در یک سال گذشته (هفته پژوهش پارسال تا امسال) با تلاش‌های انجام‌ شده در حوزه‌ی روابط بین‌الملل توانسته‌ایم سایت انگلیس دانشگاه را راه اندازی کرده وبا جمع‌آوری و ترجمه‌ی اطلاعات مربوط به دانشکده‌ها و اعضای هیئت‌علمی، آنها را در سایت انگلیسی دانشگاه بارگذاری نماییم.

*موفقیت پروپوزال پروژه‌­های IoTrain و Uni-TEL در فراخوان سال 2020 برنامه‌ی اراسموس‌پلاس

لویمی ‌مطلق افزود: در راستای بین‌المللی‌سازی دانشگاه و همچنین ارتباط با دانشگاه‌های جهان نیز در یک سال گذشته اقداماتی انجام شده است که از جمله آن می‌توان به قرارداد با دانشگاه چارلز کشور چک برای جابجایی دانشجویان و اعضای هیئت ‌علمی، برگزاری کارگاه آموزشی معرفی فرصت‌های جابه‌جایی در قالب برنامه‌ی اراسموس‌پلاس و برگزاری سمینار فرصت‌های تحقیق و پژوهش در کشور آلمان اشاره کرد.

وی تصریح کرد: هم­چنین از دیگر اقدامات مهم دفتر همکاری‌های علمی و بین­المللی دانشگاه می‌توان به پروژه‌ی IoTrain (کارشناسی ارشد مهندسی IoT) با مشارکت سایر دانشگاه‌های شرکت کنند اشاره کرد که این پروژه موفق به دریافت بودجه از اتحادیه اروپا شد.

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و روابط بین الملل دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: پروپوزال این پروژه با دریافت امتیاز خوب از میان یک هزار و پنج پروپوزال ثبت شده در فراخوان سال 2020 برنامه‌ی اراسموس‌پلاس، موفق به دریافت اعتبار مالی گردید.

وی افزود: همچنین پروژه‌ی مدرن‌سازی و بین‌المللی‌سازی مؤسسات آموزش عالی ایران از طریق توسعه‌ی برنامه‌ی آموزشی گروهی مبتنی بر تکنولوژی تسهیل‌کننده‌ی یادگیری (TEL) در رشته‌های مهندسی و STEM (علوم، تکنولوژی، مهندسی، ریاضی) موسوم به پروژه UNI-TEL توسط اتحادیه‌ی اروپا پذیرفته شد و به آن اعتبار مالی تعلق گرفته است؛ این پروژه در قالب برنامه‌ی اراسموس‌پلاس تعریف شده و در سال 1398 با همکاری سه دانشگاه اروپایی و هفت دانشگاه ایرانی از جمله دانشگاه شهید چمران اهواز برای دریافت اعتبار مالی از اتحادیه‌ی اروپا به ثبت رسیده است.

*مقدمات دریافت مجوز نمایندگی امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی استان خوزستان از وزارت علوم

لویمی ‌مطلق اظهار کرد: در زمینه‌ی جذب و پذیرش دانشجویان خارجی نیز سعی بر این بوده است که با اقداماتی از جمله دریافت مجوز تدریس به زبان عربی و انگلیسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری از وزارت علوم و فراهم آمدن امکان تدریس به زبان‌های غیر‌ فارسی در دانشگاه همچنین تاسیس و تجهیز ساختمان فیزیکی نمایندگی امور کنسولی دانشجویان غیرایرانی استان خوزستان در دانشگاه و  ایجاد مقدمات اخذ مجوز نمایندگی امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی استان خوزستان از وزرات علوم و انتقال کلیه امور این نمایندگی (از قبیل اخذ، تمدید، ابطال و انتقال اقامت دانشجویان غیرایرانی، تمدید روادید و صدور مجوز روادید خروج و مراجعت یکبار و دیگر امور مربوطه...) از اداره پلیس مهاجرت و گذرنامه‌ی استان خوزستان به پردیس دانشگاهی گام های مهم و بزرگی در زمینه‌ی تسهیل ورود دانشجویان غیرایرانی به دانشگاه برداشته شود.

وی افزود: در حال حاضر بیش از 600 دانشجوی غیر ایرانی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه شهید چمران اهواز مشغول به تحصیل هستند.

*برگزاری بیش از 35 دوره‌ی آموزشی با مشارکت بیش از 300 دانشجوی بین‌المللی

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و روابط بین الملل دانشگاه شهید چمران اهواز، خاطرنشان کرد: همچنین مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبان‌های این دانشگاه در فاصله زمانی آذرماه سال گذشته تاکنون موفق به برگزاری بیش از 35 دوره‌ی آموزشی با مشارکت بیش از 300 دانشجوی بین‌المللی از کشورهای عراق، چک و پاکستان شده است.

*ایجاد تعهد به بین‌المللی‌سازی در حداقل 15 درصد از جامعه‌ی دانشگاهی

لویمی‌مطلق با اشاره به فعالیت‌های تدوین شده این دفتر در آینده، افزود: ایجاد تعهد به بین‌المللی‌سازی در حداقل 15 درصد از جامعه‌ی دانشگاهی از طریق آگاه‌سازی آنان از منافع و مزایای بی شمار بین‌المللی‌سازی و مشارکت‌دهی آنان در تدوین برنامه‌های مرتبط با بین‌المللی‌سازی، ارائه‌ی سه پیشنهاده‌ی تحقیقاتی جامع و عملی با محوریت توانمند‌سازی معاونت‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی دانشگاه برای حرکت مستقل و هماهنگ در مسیر بین‌المللی‌سازی با استفاده از تجارب عملی و جهانی در این زمینه، شناسایی و ترویج فرصت‌ها و برنامه‌های موجود در سطح دنیا برای گسترش همکاری‌های پژوهشی و آموزشی با جامعه‌ی علمی جهان و غنا بخشیدن به سایت انگلیسی دانشگاه از طریق به‌روز‌رسانی مداوم آن و افزودن بخش‌های مورد نیاز جدید از مهم‌ترین برنامه‌های این دفتر است.

*تأسیس دومین مرکز آموزش زبان‌ فارسی برون مرزی و گسترش فعالیت برای زبان سه کشور اروپایی

وی، تاکید کرد: همچنین تلاش داریم با پیگیری لازم زمینه تأسیس دومین مرکز آموزش زبان ‌فارسی برون مرزی دانشگاه را فراهم کرده و فعالیت‌های مرکز زبان فارسی این دانشگاه از یک کشور به سه کشور اروپایی را گسترش دهیم.

*جذب بیش از 400 دانشجوی غیرایرانی در سال

لویمی ‌مطلق ادغان کرد: شناسایی فرصت‌ برای اعزام مدرس زبان‌فارسی‌ به کشورهای اروپایی و عربی، توسعه‌ی همکاری با دانشگاه‌های جنوب عراق، توسعه‌ی فعالیت‌های تبلیغاتی فیزیکی و مجازی برای دفتر همکاری‌های علمی بین‌الملل و دفتر پذیرش دانشجوی غیر ایرانی و جذب بیش از 400 دانشجوی غیرایرانی در سال از دیگر برنامه‌های این دفتر است.

 

 

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت