07 03 2022 07:37
کد خبر : 1629555
تعداد بازدید : 682

دکتر قنبرزاده بر اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه و انجام پژوهش‌های بنیادی تأکید کرد

 

 

مدیر دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اهمیت ارتباط میان صنعت و دانشگاه بر نقش محوری این نهاد علمی در انجام پژوهش‌های بنیادی و توسعه‌ی صنایع تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر افشین قنبرزاده در نشستی با حضور مسئولان شرکت پیشگامان صنعت فولاد جنوب در دانشکده‌ی مهندسی به معرفی توانمندی‌های پژوهشی دانشکده‌ها، مراکز تحقیقاتی و قطب‌های علمی از جمله «پژوهشگاه نفت و گاز»، «مرکز تحقیقات فولاد» و... پرداخت.

وی انجام پژوهشی‌های کاربردی و تقاضامحور در ارتباط با صنعت را یکی از اهداف مهم آموزش عالی دانست و بیان کرد: در سال‌های گذشته وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تدوین برنامه‌هایی، انجام پژوهشی‌های مرتبط با حوزه‌ی صنعت را در کنار آموزش و پژوهش‌های علمی در دستور کار قرار داده است.

دکتر ابراهیم حاجی‌دولو رئیس دانشکده‌ی مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز با اشاره به سابقه‌ی همکاری‌های دانشگاه و صنعت به‌ویژه در حوزه‌ی صنعت فولاد، بر توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه تأکید کرد و خواستار افزایش سطح همکاری‌های آموزشی و پژوهشی و رفع نیازهای پژوهشی صنعت فولاد شد.

در این نشست دکتر سیدرضا علوی ‌زارع رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید چمران اهواز نیز به تشریح توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مرکز رشد دانشگاه پرداخت و گفت: انجام پژوهش‌های ایده‌محور و ضرورت تبدیل ایده به طرح و ثروت‌آفرینی در طرح‌ها و پژوهش‌ها اهمیت بسیاری دارد.

وی ظرفیت‌های مراکز رشد دانشگاه‌ها را فرصتی مناسب برای سرمایه‌گذاری در صنعت و حمایت از طرح‌های ایده‌محور عنوان کرد.

در ادامه دکتر دهملایی مدیر مرکز تحقیقات فولاد دانشگاه شهید چمران اهواز نیز به ارائه‌ی گزارشی از برنامه‌ها، توانمندی‌ها و پروژه‌های در دست انجام مرکز تحقیقات فولاد پرداخت.

 در ادامه‌ی این نشست، مهندس پاکباز مدیرعامل شرکت پیشگامان فولاد جنوب خواستار ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه و صنعت و انجام پژوهش‌های کاربردی شد.

 وی بیان کرد: در برنامه‌ی 10 ساله شرکت فولاد خوزستان (تا سال ۱۴۱۰) پیش‌بینی‌شده است تولید فولاد این شرکت به بالاتر از ۱۳.۵ میلیون تن افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت پیشگامان فولاد جنوب عنوان کرد: در حال حاضر تولید در شرکت فولاد خوزستان۲.۷ میلیون تن است و تحقق این برنامه و حجم تولید بیشتر مستلزم همکاری دانشگاه و استفاده از ظرفیت‌های علمی پژوهشی و تجهیزاتی این مرکز مهم علمی-پژوهشی است.

گفتنی است در ادامه‌ی این نشست اعضای هیئت‌علمی دانشکده‌ی مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز به بیان دیدگاه‌های خود درباره‌ی توانمندی‌ها، مشکلات و چالش‌های حوزه‌ی پژوهش و ارتباط با صنعت پرداختند.

 در پایان این جلسه مقرر شد برای گسترش همکاری‌های آموزشی، علمی و پژوهشی پس از آماده شدن مقدمات لازم، تفاهم‌نامه‌ای میان مرکز تحقیقات فولاد دانشگاه شهید چمران اهواز و شرکت پیشگامان فولاد جنوب منعقد شود.

 

 

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت