جشنوارهها بستر مناسبی برای شکوفایی استعدادها و عرضهی علاقهمندیها است - دانشگاه شهید چمران اهواز

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این نوع جشنوارهها و همایشها را باید به عنوان یک بستر و زمینه برای کمک به شکوفایی استعدادها، عرضه علاقهمندیها و معرفی دانشجویان برتر در نظر گرفته و آنها را تقویت کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این آیین که بعدازظهر امروز چهارشنبه ششم اسفندماه در بستر فضای مجازی برگزار شد، دکتر غلامی ضمن تبریک میلاد باسعادت امیرالمؤمنین (ع) و گرامیداشت روز پدر، در این آیین اظهار داشت: مجموعه معاونتهای فرهنگی زحمات زیادی را با توجه به شرایط گسترش بیماری کرونا در سطح جهان و کشور، مشکلات زیادی را در یک سال گذشته متحمل شدند که جا دارد از روسای محترم دانشگاهها بخصوص دانشگاههایی که مسئولیتهایی را بر عهده داشتند، قدردانی کنیم.
وی افزود: در چنین شرایطی که شیوع بیماری اضطراب و نگرانی زیاد و محدودیتهایی را در جامعه ایجاد کرده و راهکارهای جدیدی را برای زندگی و مدیریت بر مردم تحمیل میکند، نگاه از منظر دانشجویان و دانشگاهیان به مسائل از زوایای مختلف میتواند به عنوان یک نگاه نو به تابآوری جامعه کمک کند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: باوجود اتفاقاتی که در یک سال گذشته رخداده ما نیز تحولات زیادی را در استفاده از فضای مجازی به همراه داشتهایم و در این فضا نیز امکان اشتراکگذاری وسیعتر فراهمشده است و بهرغم تمامی سختیهای ناشی از محدودیتها، این را یک اتفاق خوب تلقی میکنیم.
وی بیان کرد: مدیریتها و برنامهریزیهایی که برای تابآوری بیشتر جامعه انجام شده اقدامات شایستهای است.
دکتر غلامی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه دانشجویان در دانشگاهها به دلیل شیوع ویروس کرونا، حضور نداشتند؛ بااینوجود مشارکت آنها برای این جشنواره بسیار مطلوب بوده است؛ فعالیت و اثرگذاریها و همچنین تلاشها بهمراتب بیشتر از شرایط عادی بوده و این دستاورد مناسبی در حوزههای مختلف به شمار میرود.
وی گفت: در دانشگاهها، معاونتهای فرهنگی را به عنوان یکی از معاونتهای اصلی و مهم میدانیم و باید به آن توجه ویژه شود؛ اخیراً بحث شده بود که معاونت دانشجویی و فرهنگی ادغام شود اما اصالت کار با معاونت فرهنگی است چرا که ما برنامه داریم سازمان امور دانشجویان واحدهای دانشگاهی ایجاد کنند و بیشتر در آینده بخش اصلی فعالیتهای معاونتها چه به صورت ادغامی و چه به صورت انحصاری برعهده حوزه فرهنگی خواهد بود و باید در دانشگاهها به آن توجه ویژه صورت گیرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: سازمان امور دانشجویان در دانشگاهها متولی امور رفاهی دانشجویان خواهد بود و هرجایی که مسئولیت به صورت ترکیبی است، مسئولیت به معاونت فرهنگی واگذار شود.
وی تصریح کرد: حوزه معاونتهای فرهنگی با توجه به تجربیاتی که در سالهای گذشته و بخصوص در یک سال گذشته به دست آوردهاند، بیشک مجموعهای اثرگذار و مهم در ساختار دانشگاهها خواهد بود و امید است روزبهروز شاهد استفاده بیشتر از تجربیات و بهکارگیری دانش و فناوریهای کمککننده باشیم.
دکتر غلامی تصریح کرد: فعالیتهای فرهنگی در محیط دانشجویی نمونههای بارزی از علاقهمندیهای دانشجویان در جشنوارههای شعر و ادب و هنر بوده که فارغ از رشته تحصیلی خود خیلی موفق عمل کردهاند و بسیاری از این دانشجویان پس از فارغالتحصیلی مسیر خود را بر مبنای علایق خود، تغییر دادهاند. این فضاها فرصتهای مناسبی برای شناخت و تقویت علاقهمندیها و استعدادهای دانشجویان است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این نوع جشنوارهها و همایشها را باید به عنوان یک بستر و زمینه برای کمک به شکوفایی استعدادها، عرضه علاقهمندیها و معرفی دانشجویان برتر در نظر گرفته و آنها را تقویت کنیم.