29 09 2020 00:32
کد خبر : 1692572
تعداد بازدید : 685

تقبیح جنگ و تحسین مقاومت هدف نهایی از گرامی داشت دفاع مقدس است

 

 

 

 

رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: امسال چهلمین سالگرد دفاع مقدس را گرامی می‌داریم و آنچه باید به آن بپردازیم تقبیح جنگ و تحسین مقاومت مردم ایران در برابر دشمن است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محسن شفیعی امروز سه‌شنبه هشتم مهرماه در آیین تجلیل از بانوان ایثارگر این دانشگاه که در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار شد، اظهار کرد: در چهل سال قبل آیین گرامی داشتی در کشور همسایه برگزار نشده است و احساس سرافرازی نیز وجود ندارد اما در کشور ما این برهه از زمان موجب افتخار و سربلندی است.

وی با تأکید بر پرداختن به موضوع تفاوت میان جنگ‌افروزی و دفاع از میهن، بیان کرد: باید بر روی جملاتی که برای دوران دفاع مقدس به کار می‌بریم دقت داشته باشیم؛ استفاده از عبارت ((جنگ ایران و عراق)) و یا عکس آن اشتباه است و باید ((جنگ رژیم بعث عراق با ایران)) جایگزین آن شود.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، عنوان کرد: چهل سال قبل مردم ایران به زندگی عادی خود می‌پرداختند که به یک‌باره با تهاجم ناجوانمردانه‌ی از سوی دشمن مواجه شدند درحالی‌که دشمن از سوی هم‌پیمانانش به‌روزترین امکانات جنگی را داشت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شفیعی، گفت: روزهای نخست جنگ تحمیلی آغاز ایستادگی مردم ایران در برای هجوم دشمن بود. دفاع همیشه در مقابل هجوم تحسین‌برانگیز است؛ کار سیدالشهدا بسیار بزرگ است و راوی صحنه وقتی امام حسین را در گودال قتلگاه ترسیم می‌کند می‌گوید؛ هرگز ندیده‌ام انسانی که همه فرزندان و عزیزانش در پیش روی او  قطعه‌قطعه شده باشند؛ اما چهره او آن‌قدر نورانی و متجلی باشد.

وی، اظهار کرد: مردم ایران در مقابل دشمن دفاع کردند و این قابل‌تحسین است؛ اما زمانی ارزش آن بیشتر می‌شود که گفته شود که با دستان خالی ایستادگی کردیم؛ یکی از مستنداتی که نشان می‌دهد مردم ایران در آن دوران از خود دفاع کردند این است که همه اقشار جامعه در جبهه‌ها حضور داشتند.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، بر نقش تأثیرگذار بانوان در دوران دفاع مقدس، بیان کرد: حضور بانوان شهید در هشت سال دفاع مقدس از دیگر مستندات دفاع ایران از کیان میهن است. در هشت سال دفاع مقدس مردان به وظایف خود عمل کردند؛ اما بانوان علاوه بر وظایف و مختصات زنانه در جای مردان نیز نقش‌آفرینی کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شفیعی، افزود: تفاوتی بین سال‌های دفاع مقدس و دفاع از حرم وجود دارد؛ شهدای دفاع مقدس عموماً مجرد بودند و شهدای مدافع حرم نوعاً متأهل؛ عاشقانه‌های دوران دافع مقدس بین فرزندان و مادران و همسران جوان و شوهرانی که به شهادت رسیدند، می‌تواند دست‌مایه یک کار گسترده در حوزه ادبیات و هنر قرار گیرد.

وی، ادامه داد: زمانی قرآن می‌خوانیم و به آیات الهی می‌رسیم که می‌فرماید شهدا زنده‌اند؛ خانواده شهیدی را ندیده‌ام که بگوید پرونده شهید آن‌ها بسته‌شده است. شهیدان همیشه برای خانواده‌هایشان زنده‌اند و از آن‌ها مراقبت می‌کنند.

گفتنی است در پایان این آیین از بانوان ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز، تجلیل شد.

 

 

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت