29 05 2020 01:07
کد خبر : 1697559
تعداد بازدید : 569

تحلیل چالش‌های احتمالی اقتصاد ایران در سال ۹۹ باحضور دکتر سید مرتضی افقه شامگاه جمعه در اینستاگرام انجمن اقتصاد

 

 به کوشش انجمن علمی دانشجویی اقتصاد وابسته به مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر سید مرتضی افقه عضو هیئت علمی دانشگاه به تحلیل موضوع «چالش های احتمالی اقتصاد ایران در سال ۹۹» به صورت زنده در اینستاگرام می پردازد. 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران، با توجه به سه مسئله مهم اقتصادی به صورت همزمان در ایران یعنی تحریم های نفتی، رکود فعالیت های اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمت نفت، نظام اقتصادی کشور در شرایط تصمیم گیری حساسی قرار دارد.

در چنین شرایطی ارائه راهکارهایی که منجر به وارد شدن آسیب حداقلی به مردم شود و نیز تدابیر کوتاه مدت بلندمدت برای کم‌کردن صدمات احتمالی، از ضرورت‌های مدیریت اقتصاد کشور است. 

در همین راستا، دکتر افقه عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز به بررسی این موضوع در لایو اینستاگرام انجمن علمی دانشجویی اقتصاد خواهد پرداخت.

علاقه‌مندان می توانند امروز جمعه نهم خردادماه ساعت ۲۰ در صفحه اینستاگرام انجمن اقتصاد به نشانی  economics_scu این مبحث را به صورت زنده دنبال کنند.

درج شده توسط: مدیر سایت