به مناسبت گرامی داشت دهه مبارک فجر؛ دانشگاهیان شهید چمران اهواز با خانواده شهید محمدعلی حسین زاده مالکی دیدار کردند - دانشگاه شهید چمران اهواز

به مناسبت گرامی داشت دهه مبارک فجر جمعی از مسئولان، اعضای هیئتعلمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز با خانواده شهید سردار سرتیپ محمدعلی حسین زاده مالکی دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این دیدار که امروز دوشنبه 21 بهمنماه انجام شد، دکتر چینی پرداز از اعضای هیئتعلمی دانشگاه و از همرزمان شهید ضمن تقدیر از خانواده شهید مالکی برای میزبانی از دانشگاهیان، فرارسیدن ایامالله دهه مبارک فجر را تبریک گفت و بیان کرد: رشادتهای شهدا موجب شد امروز در کنار همدیگر و در صلح و آرامش در کشورمان زندگی کنیم.
وی، افزود: انقلاب اسلامی ایران، انقلابی بیمانند در پاکی و الگویی مناسب است زیرا آرامش را برای کشور به ارمغان آورده است.
عضو هیئتعلمی دانشگاه شهید چمران اهواز، خاطرنشان کرد: پس از انقلاب اسلامی جریانی در کشور شکل گرفت و گروههای منافقین سعی در نفوذ میان جوانان داشتند که افرادی مانند شهید مالکی با تکیهبر یک جریان اصیل در راستای تقویت خواست و نیت امام خمینی(ره) گام برداشتند.
دکتر هوشمند معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در ادامه بیان کرد: در روزهایی هستیم که یادآور انقلاب اسلامی ایران است و بسیاری از ما در این مجلس، مبارزات آن روزها را تجربه کردهایم.
وی در ادامه به بیان خاطراتی از دوران تحصیل شهید مالکی در دانشگاه شهید چمران اهواز پرداخت و گفت: این شهید عالیقدر همواره در برنامههای فرهنگی و مبارزاتی دوران انقلاب حضوری فعال داشت و بسیار جسور و شجاع بود.
حسن حسین زاده مالکی برادر شهید نیز، خاطرنشان کرد: صحبت از شهید بسیار مشکل است؛ اگر از زاویه جبهه و جنگ به مسئله نگاه شود باید گفت شهدا همیشه حضور دارند.
وی افزود: اخلاقیات نقطه بارز شهید مالکی بود. در نماز، در جنگیدن در انقلاب و... اخلاقیات را رعایت میکرد.
گفتنی است شهید علی حسین زاده مالکی در دیماه سال 1337 در خانوادهای متدین به دنیا آمد. فعالیت سیاسی او از دوران تحصیل یعنی حدود سال 1350 شروع شد. شهید مالکی بهاتفاق دوستانش انجمن اسلامی دبیرستان مصطفی خمینی(ره) را شکل داد و در مساجد نیز کلاس قرآن برگزار میکرد. او در انجمن دانشوران همکاری داشت و با پخش اعلامیه و توزیع کتاب بین دانش آموزان و معلمان، روشنگری میکرد. شهید مالکی در سال 52 وارد دانشسرای اهواز شد و فعالیتهای او در این دوران ابعاد وسیعتری به خود گرفت. راهاندازی نمایشگاه کتاب، سخنرانیها، اعتصاب به کمک همفکرانش نیز به فعالیتهای قبلیاش افزوده شد اما در طول این دوران از درسش غافل نشد.
او در سال 55 با شرکت در کنکور سراسری در رشته الهیات دانشگاه اهواز پذیرفته شد. نقطه مرکزیت فعالیتهای شهید مالکی در سال 56 بود که همراه با جمعی از دوستانش ازجمله شهید علم الهدی اقدام به تشکیل گروه مسلحانه کردند و توانستند در بین قشر دانشجو که سخت متأثر از تفکرات التقاطی بود، هیبت گروههای چپ و چپ زده را بشکند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 57 شهید مالکی به همراه جمعی از دوستانش اقدام به تشکیل کمیته انقلاب اسلامی اهواز کرد. او در سال 58 بهمنظور اجرای فرمان امام خمینی(ره) برای تشکیل سپاه پاسداران اسلامی اهواز اقدام کرد. در زمان شکلگیری سپاه در سال 59 رسماً به عضویت سپاه درآمد و علیرغم ضرورت حضورش در تشکیلات ستادی سپاه اهواز به جبهه رفت و در اکثر عملیاتها همرزم شهید علم الهدی بود.
شهید مالکی با آغاز عملیات کربلای 5 در 30 دیماه سال 65 در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت رسید.