برگزاری نشست قرارگاه استانی شهید علمالهدی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان - دانشگاه شهید چمران اهواز

نشست قرارگاه استانی شهید علمالهدی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان بهمنظور بررسی برنامههای چهلوسومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و اعزام کاروانهای راهیان نور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علیمحمد آخوندعلی سرپرست دانشگاه در این نشست که عصر یکشنبه در سالن اجتماعات حوزهی ریاست دانشگاه برگزار شد، بر ضرورت تبیین اندیشههای بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران برای نسل جوانان تأکید کرد.
وی بیان کرد: انقلاب اسلامی حادثهی عظیمی در تاریخ ما بود و نکوداشت این رخداد محدود به زمان خاصی نیست؛ اما برنامهریزی برای ترویج روحیهی نشاط و بالندگی در ایام دههی فجر و تکریم این دههی پرافتخار یکی از وظایف همگانی است.
همچنین با اشاره به اعزام کاروانهای راهیان نور به مناطق عملیاتی، خواستار رعایت همهی شیوهنامههای بهداشتی همزمان با برپایی این برنامهی بزرگ فرهنگی معنوی شد.
در ادامه حجتالاسلاموالمسلمین سید محسن شفیعی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: دفاع مقدس برای همهی مردم ایران موجب سربلندی و افتخار است؛ اما این دوران برای مردم خوزستان بخشی از هویت آنها محسوب میشود.
وی افزود: در اسلام و مکتب اهلبیت بر این مسئله تأکید شده است که تعصبهای جاهلانه نداشته باشیم، اما به سربلندیها افتخار کردن موجب مباهات است. قداست خوزستان به دلیل رشادت جوانهایی است که خونشان خاک این سرزمین را گلگون کرده است.
مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه دههی فجر به دلیل عظمت وجود امام خمینی (ره) بسیار باارزش و گرانبها است، اظهار کرد: هنوز جنبههای بسیار زیادی از سیره و سلوک و آرای امام راحل (ره) مغفول مانده است و نیاز است با تبیین این شاخصهها از زندگی ایشان، در بازشناسی این جنبهها و شاخصهها اقدام مناسبی صورت گیرد. برای نمونه بنیانگذار انقلاب اسلامی در تکریم مقام مادر میفرمایند «خداوند سرشت مادران را با جلوهی رحمت خود عجین کرده است و دیدگان نورانی مادر و نگاه او به فرزند جلوهی عطوفت ربالعالمین است».
حجتالاسلاموالمسلمین شفیعی، خاطرنشان کرد: حرفهای گرانسنگ و ناگفتهای از عظمت امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی وجود دارد که هنوز بازگو نشده است؛ امام خمینی (ره) در موضوعات گوناگون سیاسی و اجتماعی مباحثی را طرح کردهاند که بسیار عمیق است و تبیین و ترویج این بیانات برای نسلهای جوان، آنها را باعظمت امام و آرای پرمعنای ایشان و آرمانهای انقلاب اسلامی آشنا میکند.
وی، اضافه کرد: روزنامهی گاردین در آبانماه سال 1359 در گزارشی عنوان میکند که ایران در جنگ با عراق پیروز است؛ زیرا آیتالله خمینی جنگ را به مقولهای راهبردی تبدیل کرده و ادبیات جنگ را دینی کرده است.
دکتر مکتبی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز بر لزوم آشنایی نسل جوان با رشادتهای شهیدان، جانبازان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس، گفت: همواره خود را مدیون رشادتهای جوانانی میدانیم که جان خود برای پاسداری از خاک وطن فدا کردند.
وی، ادامه داد: حضور در یادمانها و مناطق جنگی تمرینی معنوی برای جوانان است تا هرچه بیشتر با آرمانها و رشادتهای رزمندگان هشت سال دفاع مقدس آشنا شوند.
مسئول ناحیهی بسیج دانشجویی استان خوزستان نیز خواستار برگزاری هرچه پرشورتر برنامههای دههی مبارک فجر در دانشگاهها و حضور گستردهی جامعهی دانشگاهی در راهپیمایی 22 بهمن شد.
صادق شاهوارپور، گفت: دریافت دو نوبت واکسن کرونا و رعایت شیوهنامههای بهداشتی از الزامات نامنویسی برای شرکت در اردوهای راهیان نور است؛ همچنین اولویت با حضور دانشجویانی است که برای نخستینبار در این آیین معنوی شرکت میکنند.
وی با توجه به همهگیری بیماری کرونا و شیوع سویهی جدید این بیماری در کشور، گفت: در برپایی کاروانهای راهیان نور تابع تصمیمهای ستاد ملی و استانی مبارزه با بیماری کرونا هستیم.
دکتر سرمست شوشتری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز نیز در این نشست بر ضرورت رعایت شیوهنامههای بهداشتی در اعزام کاروانهای راهیان نور تأکید کرد.
گفتنی است در این نشست که با حضور روسا و نمایندگان دانشگاههای صنعت نفت، فرهنگیان، علوم پزشکی جندیشاپور اهواز و آزاد اهواز، علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین، جهاد دانشگاهی استان، جامع علمی کاربردی خوزستان، صنعتی جندیشاپور دزفول، علوم و فنون دریایی خرمشهر، پیام نور و فنی و حرفهای استان و صنعتی خاتمالانبیاء بهبهان برپا شد، برنامههای پیشبینیشدهی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی استان بهمنظور نکوداشت ایامالله دههی فجر بررسی و بر آمادگی دانشگاهها برای اعزام دانشجویان استان به اردوهای راهیان نور در صورت موافقت ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا با برپایی این رویداد فرهنگی معنوی تأکید شد.