برگزاری سومین کنگره بینالمللی و چهارمین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی - دانشگاه شهید چمران اهواز

سومین کنگره بینالمللی و چهارمین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی از هفتم تا نهم بهمنماه امسال، برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر مهرانگیز چهرازی، دبیر سومین کنگره بینالمللی و چهارمین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی در این باره، گفت: این کنگره به همت دانشگاه شهید چمران اهواز، انجمن علمی گیاه زینتی ایران و پژوهشکدهی ملی گل و گیاه زینتی برگزار میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: در مجموع تعداد 140 مقاله به دبیرخانه کنگره ارسالشده است که پس از داوری، تعداد 32 مقاله بهصورت سخنرانی و تعداد 108 مقاله بهعنوان پوستر پذیرفته شدند.
وی ادامه داد: در این کنگره تعداد ۳۴ تن به ایراد سخن میپردازند که از این تعداد ۲۵ سخنران داخلی و ۹ سخنران خارجی هستند.
چهرازی، گفت: هدف اصلی از برگزاری سومین کنگره بینالمللی و چهارمین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی ایران، ارتقای دانش و ایجاد ارتباط بین متخصصان و محققان داخلی و مطرح بینالمللی و معرفی پژوهشها و دستاوردهای جدید در زمینههای مختلف علوم و تولیدات تجاری گل و گیاهان زینتی با تعیین محورهای مختلف در حوزهی گل و گیاهان زینتی است.
وی ایجاد تعامل و ارتباطات گسترده بین متخصصان، استادان، تولیدکنندگان، کارشناسان، دانشجویان و فعالان صنعت گل و گیاهان زینتی کشور، تجاریسازی و کاربردی کردن تحقیقات مختلف در زمینهی گل و گیاهان زینتی و انتقال اطلاعات علمی از دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به تولیدکنندگان و فعالان این صنعت را از رسالتهای این کنگره دانست.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اینکه اهمیت تجاری گیاهان زینتی باعث افزایش پژوهشهای صورت گرفته بر روی گل و گیاهان زینتی در دنیا شده است، افزود: با توجه به تنوع بسیار زیاد گیاهان زینتی و توانمندیهای فراوان کشورمان در خصوص تولید و صادرات گل و گیاهان زینتی توجه ویژه به این امر از الزامات توسعهای محسوب میشود.
چهرازی، بیان کرد: در شرایط امروز نیاز به همکاری تولیدکنندگان و پژوهشگران برای حل مشکلات تولید و دستیابی به دانش فنی مورد نیاز برای صنعت گل و گیاهان کشور ضروری است؛ از این رو برگزاری کنگره علمی گل و گیاهان زینتی و هماهنگی بین متخصصان دانشگاهی، پژوهشی و تولیدکنندگان کشور از اولویتها بوده و بیشک میتواند در این خصوص نقش برجستهای را ایفا کند.
وی فناوریهای نوین توسعه صادرات، به نژادی و به باغی، اقتصاد و بازار، فیزیولوژی پس از برداشت، تغذیه و کشت هیدروپونیک، توانمندیها و چالشهای صنعت گل، سازهها و اتوماسیون گلخانهای، ریز ازدیادی و بیوتکنولوژی، توسعه و طراحی فضای سبز، فرهنگ و الگوی مصرف، آموزش و ترویج، توریسم و مناظر مصنوعی، مدیریت بهینه مصرف آب، آموزش و ترویج، گیاهان بومی کم نهاده و سلامت و محیط زیست را جزو محورهای همایش دانست.
گفتنی است شرکت در این همایش برای عموم آزاد است و علاقهمندان میتواند با مراجعه به نشانی https://vc.areeo.ac.ir/ch/oprworkshop1 با نام کاربری oprwksp1 و پسورد rw6537 در این همایش شرکت کنند.
همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر دربارهی برگزاری سومین کنگره بینالمللی و چهارمین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی میتوانید به نشانی http://isopcongress.ir/fa/ مراجعه نمایید.